Szevasztok. Lassan kapok egy acélbetétes bakancsot. A hungaristák milyen fűzőt tesznek bele?
Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 20:50
2/20 A kérdező kommentje:
Olyat lehet kapni?:D
2012. márc. 6. 20:53
3/20 anonim válasza:
Az én ötletem az hogy nézz körül ilyen boltoknál [link]
Ha nem találtál sehol, akkor egyikbe piros, másikba fehér. A zöld úgyis csak jóval később jött hozzá.
4/20 anonim válasza:
tegyél bele kéket, és meny be a rendőrségre. de fehéret is tehetsz bele, de úgy nem poénos :D (fehéret tegyél bele bár lehet hogy tévedek, de sztem nem tévedek)
6/20 anonim válasza:
Te most komolyan a cipőfűződdel akarsz hungarista lenni? Nagy az Isten állatkertje...
8/20 anonim válasza:
fehér a rasszistáké, piros a punkoké:D a kék az rendőrellenességet jelent
9/20 anonim válasza:
kék nem jelent semmit. Fehéret szoktak különben
10/20 anonim válasza:
utolsó: ti is meny be kék fűzőbe a helyi kapitányságra és meg tudod hogy mit jelent
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!