Mióta megszülettem Slipknot fanatikus vagyok de sosem volt az az üszök rocker stílusom inkább egyenes szárú farmerekben meg csőgatyában vagyok de vennék magamnak acélbetétes bakancsot csak nem tudom megy e a csőgatyához vagy ehhez csak a terepmintás nadrág a fasza?
Metálos lány vagyok, de nekem nem tetszik. Az acélbetésessel nincs bajom, rajtam is volt már, csak csőgatyával olyan fura együtt. :D A tornacipő jobb szerintem. :D
Na mindegy, ízlések és kotonok. :)
Ha tetszik és illik hozzád, akkor hordd :)
2012. márc. 4. 18:13
3/9 anonim válasza:
Mondjuk lehet, hogy azért nem tetszik, mert csőnadrággal eddig csak ilyen '2méter60kiló' rockeren láttam és olyan fura volt az a nagy bakancs olyan lábakkal amiket a kifutókon szokás látni. :D
2012. márc. 4. 18:19
4/9 A kérdező kommentje:
Csak mert így az utcán utánam dobálnak szavakat meg nekem jönnek meg nekem dobálnak dolgokat és megakarom mutatni azért, hogy nem az vagyok akivel szórakozni lehet kung fu-zok épp ezért nem kapom fel a vizet könnyen. Az a lényeg, hogy az öltözködésemről nem rí le, hogy én milyen stílust képviselek! :DD
2012. márc. 4. 18:36
5/9 anonim válasza:
én egy bakancsos lány vagyok és szerintem fiún csőgatyával acélbetétes.... necces a dolog. én inkább valami bővebb nadrágot vennék föl. nem olyat mibe kétszer beleférsz, csak egy kicsit bővebbet mint a csőgatya.
a slipknot hallgatás meg istennek tetsző dolog, meg vagy dicsérve xd
2012. márc. 5. 19:11
6/9 A kérdező kommentje:
Én nem hallgatom én élem a Slipknot-ot! :D Fanatikus vagyok mindent tudok róluk! :D
2012. márc. 5. 20:41
7/9 anonim válasza:
Tudod ez alkattól is függ...Én Hungarista vagyok és ilyen sok zsebes katonai gatyát szoktam hordani(nem terep színűt) és ahhoz az acélbetkós bakancs :DDÉn nem vagyok kis termetű ember és ezért nem hordok csőgatyát.:D
2012. márc. 7. 17:21
8/9 anonim válasza:
ha még egy taraj is társul hozzá akkor az már a mennyország *-*
viccet félretéve.. szerintem kurv@jól néz ki :D
2012. márc. 14. 22:41
9/9 anonim válasza:
Kérdező máris szimpatikus vagy :"D
Slipknot nélkül nem is lenne élet, hatalmas rajongó vagyok mindent tudok róluk amit lehet.De egy tanács ha "meleges" a csőnadrágod ne vedd fel bakanccsal de ha olyan átlagos akkor miért ne?:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!