Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szevasztok. Lassan kapok egy...

Szevasztok. Lassan kapok egy acélbetétes bakancsot. A hungaristák milyen fűzőt tesznek bele?

Figyelt kérdés

2012. márc. 6. 20:50
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ismerek pár hungaristát. Ők fehéret szoktak.
2012. márc. 7. 16:13
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat..."Te most komolyan a cipőfűződdel akarsz hungarista lenni? Nagy az Isten állatkertje..."

BOCS HOGY MEGKÉRDEZTEM B*zd MEG!!

2012. márc. 7. 16:26
 13/20 anonim ***** válasza:
szevasz!
2012. márc. 8. 12:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Pedig a "cipőfűződdel akarsz hungarista lenni" személy nem mondott hülyeséget. Ha belegondolok hogy aztán engem, aki egyszerűen csak magyar, egy ilyen ember fog lezsidóbérencezni, aki mástól kérdezi, hogy milyen cipőfűzőtől lesz magyar...

Nem ettől függ. A lényegg, hogy ápold a magyar értékeket, ismerd a múltunkat, és harcolj a jövőért, ha úgy érzed. Ez az a cipőfűző, amitől hazafi leszel.

2012. márc. 11. 07:23
 15/20 anonim válasza:
tényleg nem a fűző dönti el hogy mi vagy.de szerintem fehéret használj.
2012. márc. 11. 16:27
 16/20 WFox ***** válasza:

Ajánlom, hogy tegyél fehéret, majd menj végig Tatabányán a mésztelepen a Haverjaiddal gyalog. Ha végigértek, megkapjátok 2 havi fizetésem. Vagy menj el Súrra Disco-ba, a jegyszedőnek meg köszönj úgy, hogy ¡Hola! (spanyol üdv, a kiejtését azt hiszem nem kell részleteznem) Garantálom, az lesz életed legnagyobb bulija!

Egyébként az ilyen elmebetegek miatt utálják a magyarokat a környező népek, mert nem tudnak megülni a P***ájukon. Mindet fel kéne akasztani...

2012. márc. 11. 19:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Utolsó Tatabányai vagy?
2012. márc. 11. 20:08
 18/20 WFox ***** válasza:
Nem hálisten.
2012. márc. 12. 20:26
 19/20 anonim válasza:
Ha fehér fűzőt teszel be nem hungarista hanem rasszista vagy.
2012. márc. 14. 14:35
 20/20 anonim válasza:
Hungarista vagyok. Sosem hordtam acélbetétes bakancsot. Miért lenne az acélbetétes bakancs "kötelező kellék" egy ideológia képviseletéhez? Tájékozódj testvér, hogy hungaristává válhass! Mert egy lábbelitől nem leszel az.
2013. dec. 25. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!