Meg fogok bukni 1 tantárgyól és ebből egyéb gondjaim is akadnak . Elég NAGY gondok. Szerintetek mit tegyek? Infó lejebb
Lehet Meg fogok bukni 1 tantárgyból és a családom hozzám sem szól mert szégyelnek , én is szégyellem magam , a barátaim állandóan baztatnak ezzel ... hülyének néznek
Facebook profilomon beszélik meg milyen hülye vgyok stb...
Barátnőm nincs, nem tudok senkire számítani, se barátra se családra senkire... nem szoktam ide irálni nagyon de kétségbeesett vaggyok.
Sokat gondolkodtam azon hogy "elmegyek" vagy öngyilkos leszek ... lehhet hogy ez kissé durvának hangzik , de az az igazság hogy az életem már régóta elég szar.
Nincs sok barátom , se barátnőm (mert ronda vagyok a barátaim... nem is a barátaim csak azért vagyok velük mert nem szeretnék egyedül lenni) a barátaim folyton baztatnak az alakom , az arcom , az eszem , a MINDENEM miatt ... természetessen röhögök rajta mintha vicces lenne de rohadtul nem az.
Most ha megbukok ebből a tantárgyból lesz pótvizsga de azon se megyek át mert ez egy szakmai tantárgy egy szakmai iskoláéban és 3 ból 2 hónapot dolgoznom kell ... meg hülye is vagyok ... a barátaim szerint ... de igazuk van úgylátszik...de ezt lehet már mondtam...
Imádom ezt az országot annyi kedves ember van benne
Észrevételeket vagy csak valami kérdésed van akkor nyugodtan tedd fel ... jajjj ne ... ne ilyen sokan :)
Detto szinte majdnem én is ugyanez vagyok
Nagyob hasonlóak a problémáink
Bár nekem még barátom se nagyon van :/
Engem is baztatnak a külsőm meg a belsőm miatt is, ami eléggé meg is visel,bár lehet, hogy igazuk van, de lassan kezdek úgy lenni vele, hogy LESZ@ROM mit mondanak mások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!