Mi a hobbid? (kérdés rövid)
Net és zenehallgatás, a gép elég drága volt :P
Meg böngészős játékok.
Akvarisztika, közepesen költséges, régóta szeretem :)
Fotózás. Elég ritkán csinálom mostanság...
Deguk és egyéb állatok, nem túl költséges. Most éppen nincs mert meghalt :(
Lovaglás, nem rég óta csinálom, közepesen költséges.
Egyik új hobbim a gitározás, kb. 2 hete csinálom, most tervezek gitárt venni, nagyon megtetszett, az egész úgy kezdődött, hogy egyik haverom elkezdett gitározni, és mutatta nekem is, amit a szomszédjától tanult. Aztán néhány osztálytársam összejött zenélni kb. egy hete, saját számokat kezdenek kitalálni, és hívtak engem is, hogy hallgassam meg őket, és már kezdek rajta én is tanulni, meg ha minden igaz, felvesznek harmadik gitárosnak. És hogy miért szeretem? Mert lehet vele zenélni, meg akár saját számokat kitalálni. Nem lesz túl költséges (még), csak egy elektroakusztikusat akarok venni, meg esetleg egy torzítót.
Másik hobbim a zongorázás, ami már nem is hobbi, hanem az életem egy része, 7 éve zongorázok, amúgy most vagyok 14 éves. Még óvodás voltam, amikor kaptam egy játékszintit karácsonyra, és hallásra kezdtem el rajta játszani, de csak pár hangot, viszont ehhez tehetség kell! Azóta 200 E Ft-os elektromos zongorám van, meg szoktam járni szerepelni. Ballagáson is fogunk adni egy Máté Péter koncert féleséget a gitárosokkal.
A zenélésen kívül megszállott elektronikás vagyok. éjjel nappal ezt csinálom. Már egyszerűbb áramköröket tervezek (akár 230 voltos hálózati áramra), egy fél szekrény tele van alkatrészekkel. Ennek az alapjait már 8 éves koromban tudtam, pl. hogy mi a feszültség, meg ellenállás, dióda, tranzisztor, stb. Fél éve döntöttem el, hogy elektronika szakra megyek továbbtanulni. Ez nem túl költséges, amit eddig venni kellett, az egy forrasztóállomás, meg hozzá egy kis ón, meg szerszámok (fogó, blankoló,...). Azon kívül szinte minden van itthon.
Szoktam mozogni is, nem focira kell gondolni, azt utálom, csak úgy szórakozásból néha haverokkal szabálytalanul szoktunk focizni, kosarazni, meg kézilabdázni. De nem erről van szó, hanem a biciklizésről. Azt nagyon szeretem, ahogy csak tekerem, és olyan gyorsan megy. Minden nap (ha ráérek), legalább 10-20 km, de azt dombokon, aztán meg egyszer 58-cal suhantam le a tónál MTB-vel. Az ismerőseim közül én vigyázok legjobban a biciklimre, még csak egy fél éves, meg használt, de még szervízben nem volt. Én centírozom a kerekét, és állítom be a fékeket, váltókat, és olajozok, küllőzök, meg szinte mindent megcsinálok rajta. Csak most nem jó a racsni, és nem tudom letakarítani az első lánckereket normálisan. Amikor látom, hogy koszos, már meg is takarítom (ha van rá időm). Tavaly ősszel kaptam új MTB-t, a régire annyira nem vigyáztam. Én is vagyok a legjobb erőben osztálytársaim közül, egyik oszt.társamnak van robogója, vele előre szoktunk menni, a többiek meg még akkor indulnak el felfelé a parton.
Ez a néhány igazi hobbim van, meg még sok mindent szeretek szerelni, nyáron dolgozni, meg ilyenek.
Kész is van a rövid válaszom :D
Ja, és még a fotózás kimaradt.
50000 Ft-os épet kaptam, FinePix S3200. Nem a világ legjobb gépe, de nekem tökéletesen megfelel. Fényképeztem már vele a Jupitert, aminek látszanak a holdjai, lehet vele növényeket fényképezni, akár 2 cm-ről, de inkább a természetet fotózom, meg szeretek érdekes, elgondolkodtató képeket készíteni.
/2. válaszoló voltam/
Régen sok volt: imádtam nyelveket tanulni, festeni a réten, verset írni, rajzolni az embereket, ékszereket készíteni, ruhát tervezni és varrni, hímezni, kötni, fotózni, hegyet mászni, túrákra járni...
ma már nincs egy hobbim se, és élni se akaródzik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!