Miért van ez? Kérdés Túl Rövid
Ember, hát ne férfi manöken akarj lenni, ne kövesd a szart, ami a médiából folyik.
Én ismerek egy lányt, aki csak az izomtalan pasikra bukik (neked idős), szóval a remény hal meg utoljára.
Hát öcsém, hogy ilyen szar az életed, attól van, hogy az előző életedet szarrá vágtad. Ha ezt is szarrá vágod, a következő se lesz jobb.
Az ilyen fiúk, amit leírsz + ha még szemüveged is lenne... szóval az ilyen fiúkból lesznek az informatikusok, akik elég jól keresnek. Biztasson ez!
Már most nem bántani akarlak. Nem tudom hogy nézel ki és nem a szépség a fontos, de pont az ilyen fiúk lesznek a kis okostojások és a lányok később (ha felnősz) pont rád fognak hajtani.
Szóval indíts matak + info/fizika! ---> mérnök-informatikus
"pattanásos, tiszta szőr vagyok, vékony, alig van rajtam izom" - Nem hiszem, hogy újat mondok ezzel, de az összes itt felsorolt problémádra van megoldás.
Pattanásra kozmetikus, tonizálás, stb.
Női szemmel mondhatom, hogy a szőr nagyon is férfiasnak számít, egy bizonyos mértékig persze :)
Vékonyság ellen egyél többet, rendszeresen, többfélét.
Izmok érdekében az a legjobb, ha gyúrsz.
Mindenre van megoldás, csak tenni kell érte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!