Hogyan kell "élni"? Kire mondják hogy "tud élni? "
Figyelt kérdés
Önmegvalósítás (karrier, tudás), vagy párkapcsolat, vagy rengeteg utazás világjárás, programok, jótékonykodás? Vagy aki ezeket mind csinálja egyszerre az tud igazán élni?
Azért kérdezem mert nem vagyok az a nagy kimozdulós típus, és így is boldog vagyok, de valahogy a fővárosban ez nem igazán normális, úgy veszem észre jobban kedvelik az örökmozgó "mindíg megy valahova" embereket. Pedig olvasni is lehet érdekes dolgokat nem csak mindíg csinálni. Ti ezt hogy látjátok?
#élet #élni tudni
2012. ápr. 16. 17:55
1/3 anonim válasza:
Aki tud élni, azt felénk arra is használják, ha valaki egy jót eszik, pl. palacsinta meggyel, nutellával és tejszínhabbal.
Nyugi, a fővárosban számtalan lehetőséged van kimozdulni.
2/3 A kérdező kommentje:
De pont az a gond hogy nem vagyok kimozdulós típus. Akkor én nem tudok "élni"?
2012. ápr. 16. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!