Hogyan kell "élni"? Kire mondják hogy "tud élni? "
Figyelt kérdés
Önmegvalósítás (karrier, tudás), vagy párkapcsolat, vagy rengeteg utazás világjárás, programok, jótékonykodás? Vagy aki ezeket mind csinálja egyszerre az tud igazán élni?
Azért kérdezem mert nem vagyok az a nagy kimozdulós típus, és így is boldog vagyok, de valahogy a fővárosban ez nem igazán normális, úgy veszem észre jobban kedvelik az örökmozgó "mindíg megy valahova" embereket. Pedig olvasni is lehet érdekes dolgokat nem csak mindíg csinálni. Ti ezt hogy látjátok?
2012. ápr. 16. 17:55
1/3 anonim válasza:
Aki tud élni, azt felénk arra is használják, ha valaki egy jót eszik, pl. palacsinta meggyel, nutellával és tejszínhabbal.
Nyugi, a fővárosban számtalan lehetőséged van kimozdulni.
2/3 A kérdező kommentje:
De pont az a gond hogy nem vagyok kimozdulós típus. Akkor én nem tudok "élni"?
2012. ápr. 16. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!