gondolj arra hogy semmi tétje csak beszélsz és ennyi
2012. ápr. 15. 22:13
2/7 anonim válasza:
Tanulj. Ha tudod, hogy miről kérdeznek, miből kell helytállnod, akkor az izgulás elhanyagolható.
2012. ápr. 15. 22:23
3/7 anonim válasza:
Tanulj, ne gyakszizz.
2012. ápr. 15. 23:23
4/7 anonim válasza:
Szia! Találtam neked pár ötletet és oldalt ami ezzel kapcsolatos!:
Kézmasszázs: Mildred Carter csodálatos könyvében, a "Kézmasszázs a tökéletes egészség kulcsa" című könyvben is vannak remek módszerek az idegesség, az álmatlanság leküzdéséhez. Döbbenetes dolgokat ír magáról a reflexológiáról, állítása szerint több ezer levél igazolja, hogy nagyon sok beteg több éves betegsége szűnt meg akár csak néhány perces kézmasszázs által is, ezért is lett a reflexológia elkötelezett szószólója. Az idegi feszültséget többféle módon lehet enyhíteni. Mielőtt bármit tennénk, alaposan masszírozzuk át mindkét kezünket. A véráram felélénkül és az energiaáramlás azonnal beindul.
Idegrendszeri feszültség ellen: szorítsuk ökölbe, majd engedjük el. Napi három-négy alkalommal és néhány percen keresztül kell ezt végezni. Az idegrendszeri zavarokat kitűnően megszűnteti.
most mondhatnám hogy tanulj, de én se szoktam, szóval.. én úgy szoktam, hogy próbálok nem az osztályra koncentrálni, hanem csak a tanárra nézek meg ilyesmi, és mondom ami eszembe jut. ha valamit nem tudok, nem szólalok meg, próbálok nem h*lye fejet vágni, és várok amíg nem kérdez mást xD de szerintem a lényeg az osztály, én miattuk vagyok gátlásos, de próbálom kizárni őket és ennyi.
2012. ápr. 16. 10:08
6/7 Robika33 válasza:
Nekem anyukám azt tanította : "Ha ideges vagy, menny el sz.rni!!" Szerintem a kézmasszázzsal meg ezzel együtt tuti sikered lesz feleléskor ...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!