Mit tegyek, nagyon elegem van már?
Ezernyi pszichológiai, vallási, filozófiai, önismereti, önsegítő, stb könyvet olvastam, sikeresen. Gyakoroltam őket, igen, néhány napig mindegyik bevált, én voltam a legkiegyensúlyozottabb, legboldogabb ember a világon... de mostanra teljesen megcsappant az önbizalmam... igen, persze most jön az a duma, hogy olvassak önbizalomsegítő könyveket. Olvastam. Most mégis katasztrófa vagyok. Menjek el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyek új cuccokat, attól majd biztos megjön... elmentem fodrászhoz, a rövidebb haj nem áll jól, így konkrétan katasztrófa a hajam... sehogy sem áll, vagy zsíros vagy száraz, igen-igen, ezerféle sampon, spray, krém, olaj és hab után is vagy nélkül. Összefogva mégszánalmasabb kontyban is és copfban is, annyira pedig nem hosszú hoyg be tudjam fonni... riciniusolajjal kenem hetente hogy megnőjön...
Az arcom teljességgel jellegtelen, semmi különleges sincs benne, és ráadásul kövér is vagyok, vagyis legalább formátlan, és hájas az biztos. Eldöntöttem lefogyok és sportolok, most ott tartok hogy heti kb 4 órát mozgok intenzíven és egészségesen eszek, ezt egész héten csináltam majdnem és HÍZTAM:.... minden önbizalmam elment és ma degeszre ettem magam... állandóan éhes vagyok, mindig be tudnék falni akármennyi ételt.
Van 2 igaz barátnőm, ők az igazi könyvekből, filmekből, idézetekből ismert jó barátok, de azonkívül senki sem ismer, a népszerűségi indexem gyakorlatilag nulla... az új suliba van fektetve azösszes reményem de hogy fogok ott érvényesülni ha ennyire nem bízok magamban? Nyárra beszerveztem táborokat hogy bővítsem az ismerettségemet, tanítok a pénzből csinos ruhákat veszek...
Az a legjobb, hogy tudom a megoldást de semmi energiám nincs rá, és nincs meg hozzá a kezdő löket hogy változtassak a hozzáállásomon... ki vagyok szipolyozva, érdektelen vagyok és 0 az önbizalmam! 14L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!