Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, nagyon elegem van...

Mit tegyek, nagyon elegem van már?

Figyelt kérdés

Ezernyi pszichológiai, vallási, filozófiai, önismereti, önsegítő, stb könyvet olvastam, sikeresen. Gyakoroltam őket, igen, néhány napig mindegyik bevált, én voltam a legkiegyensúlyozottabb, legboldogabb ember a világon... de mostanra teljesen megcsappant az önbizalmam... igen, persze most jön az a duma, hogy olvassak önbizalomsegítő könyveket. Olvastam. Most mégis katasztrófa vagyok. Menjek el fodrászhoz, kozmetikushoz, vegyek új cuccokat, attól majd biztos megjön... elmentem fodrászhoz, a rövidebb haj nem áll jól, így konkrétan katasztrófa a hajam... sehogy sem áll, vagy zsíros vagy száraz, igen-igen, ezerféle sampon, spray, krém, olaj és hab után is vagy nélkül. Összefogva mégszánalmasabb kontyban is és copfban is, annyira pedig nem hosszú hoyg be tudjam fonni... riciniusolajjal kenem hetente hogy megnőjön...

Az arcom teljességgel jellegtelen, semmi különleges sincs benne, és ráadásul kövér is vagyok, vagyis legalább formátlan, és hájas az biztos. Eldöntöttem lefogyok és sportolok, most ott tartok hogy heti kb 4 órát mozgok intenzíven és egészségesen eszek, ezt egész héten csináltam majdnem és HÍZTAM:.... minden önbizalmam elment és ma degeszre ettem magam... állandóan éhes vagyok, mindig be tudnék falni akármennyi ételt.

Van 2 igaz barátnőm, ők az igazi könyvekből, filmekből, idézetekből ismert jó barátok, de azonkívül senki sem ismer, a népszerűségi indexem gyakorlatilag nulla... az új suliba van fektetve azösszes reményem de hogy fogok ott érvényesülni ha ennyire nem bízok magamban? Nyárra beszerveztem táborokat hogy bővítsem az ismerettségemet, tanítok a pénzből csinos ruhákat veszek...

Az a legjobb, hogy tudom a megoldást de semmi energiám nincs rá, és nincs meg hozzá a kezdő löket hogy változtassak a hozzáállásomon... ki vagyok szipolyozva, érdektelen vagyok és 0 az önbizalmam! 14L

2012. ápr. 15. 19:46
 1/4 anonim ***** válasza:
az lehetetlen,hogy alig ettél,mozogtál is,és híztál..
2012. ápr. 15. 20:00
 2/4 A kérdező kommentje:
kifejezetten éhesen mentem ágyba, aludtam 8-11 órát, úszta vagy zubáztam, nem ettem édességet, fehér lisztet, csak teljes k. kenyeret, gyümölcsöt, zöldséget, sajtokat, és egészséges ételeket, most mindenhol több vagyok 6 cm-vel kb.
2012. ápr. 15. 20:16
 3/4 anonim válasza:
Akkor pedig valamit rosszul csináltál. Legyen meg a napi 4-5 étkezés, reggeli nagyon fontos. Magasabb fehérjetartalmú kaják, ch-t csökkentsd. Mellette mehetnek kardio edzések, menj le futni. Nem 1 hét alatt fogsz lefogyni, az alakformálás hosszú idő. Nem könyveket kell olvasgatni, hanem cselekedni. Akarnod kell, máskülönben rá fogsz unni az egészre 1 hét után. Az eleje nehéz, amikor már látod hogy mennek le a kilók, csinosabb vagy neked is sokkal jobb érzés lesz és könnyebben fog menni az egész. Felüdülés lesz mozogni. Számomra a nap fénypontja, amikor lemehetek a konditerembe 1-1,5 órára és kiengedhetem a gőzt, magam lehetek. A hajad előbb-utóbb meg úgyis megnő. Ilyen korban nem csak neked zsíros, biztos vagyok benne, hogy nálad sokkal kövérebb, szánalmasabb emberek is vannak a környezetedben. Nem sajnáltatni kell magad, hanem csinálni a dolgokat keményen, ahogy már nagyon sok ember is tette, akinek problémája volt a külsejével. Én nagyon drukkolok neked.
2012. ápr. 15. 20:38
 4/4 anonim válasza:
Meg eleg fiatal vagy ez csak ilyen kamaszkori "hiszti" vay hogy is fogalmazzak.nekem is volt ilyen es ez el fog mulni ne aggodj!;) de ha megis ugy erzed h nem tudsz ezzel egyedul megbirkpzni akkor szerintem keress fel egy pszichologust vannak ilyen kis szervezetek ahova ingyen lehet jarni.de az is sokat segitesz ha elkezdesz sportolni valamit :)) keress valami olyan sportot ami bejon kezzd el ztan meglatod hogy megy es ha ugy dontesz folytatod akkor az nagypn sokat segithet mivel sikerelmenyed lesz benne.es fogyni is fogsz tole;) nem beszelve arrol hogy a sport 'meno' ;)))
2012. ápr. 15. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!