Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kissebbségi komlexusom van....

Kissebbségi komlexusom van. Elég durván. (? )

Figyelt kérdés

tudom magamról hogy nm vagyok bányarém,néha még jól is érzem magam a bőrömben. Sokszor mondják hogy szép vagyok,de már nm érdekel mások véleménye.

Az a helyzet hogy itthon felöltözöm,megcsinálom a hajam és ugy megyek el itthonról hogy jol érzem magam. De meglátok egy lányt a megállóban,héven,buszon,metrón akárhol és rögtön elfog egy érzés hogy ő szebb nálam. Nem minden lánnyal csak a gyönyörű ,szépensminkelt ,stylusos,szépbőrű vagy szolis lányok.

Mit tehenék hogy ne érezzem magam tramplinak ahogy meglátok egy szerintem nálam szebb lányt?

2012. ápr. 13. 23:31
 1/8 anonim ***** válasza:
A szép és stb. lány lehet, hogy tök boldogtalan, most verte meg az élettársa, valakije beteg, akit szeret, kirúgták és nincs munkája, terhes lett egy idiótától, buta mint a tök, egy utolsó mindenki macája...bármi lehet. Csak kifelé látszik a szép máz, a külső nem minden. Én nem cserélnék velük, mert nem tudom mit kapnék a szép külső mellé.
2012. ápr. 13. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Na most jegyezz meg valamit, NE érdekeljen mások mit gondolnak rólad, ha te jól érzed magad a bőrödben az már nagyon jó. És soha, ne akarj jobb lenni másnál, ha valamit csinálsz, csakis az örömszerzés legyen a cél, ne a másokna való megfelelés. Erre én is rájöttem, én jól is érzem magam a bőrömben, régebben kondiztam, boldog voltam, hogy láttam a testemen a fejlődést, ahogy nap mint nap, egyre energikusabb, erősebb lettem. megszerettem magam, és tudom, hogy nagy dolgokra lehetnék képes, nem csak sport, például szeretek embereknek segíteni, bár ez leginkább online sikerült, itt az emberek anonymként jobban fel merik vállalni problémáikat. Tanulmányozd magad... én komolyan megszerettem magam, lehet hülyén hangzik, de néha belenézek a tükörbe, és "csodálom" magam -jaaaj de sukár srác ez" :D Meg fogod szeretni magad. És ez a legfontosabb, hogy önmagad megszeresd, és akkor már a kisugárzásod is jobb lesz, Majd mondják az emberek, hogy van mindig ilyen jó kedved?:) Nekem a napjaim során, legtöbbször csak a mosoly, a jókedv, a jellemző. legyenek bármilyenek is a jelenlegi körülményeim, stb. próbálok, csak a jó dolgokra figyelni. Sokkal jobban szeretik az emberek, ha egy mosolygós jókedvű emberrel futnak össze, mint egy búskomor tekintető emberkével. Szóval, tiszteld, becsüld magad, és érezd jól magad a bőrödbem:)
2012. ápr. 14. 01:43
 3/8 anonim ***** válasza:
De ha magadnak nem hiszed el, akkor keress olyan partnert aki azért néha megdicsér.
2012. ápr. 14. 07:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól, hogy egy fél kiló alapozó van rajtuk és agyon vannak sminkelve, úgy járnak, hogy a folyosón levernék a vakolatot, nem azt jelenti, hogy szebbek nálad. SŐT.
2012. ápr. 14. 09:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Ami hiányzik belül, azt kívül kell valahogy kompenzálni...
2012. ápr. 14. 23:48
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2012. ápr. 15. 10:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Mi a rákos here akadályoz meg abban, hogy te is szépen sminkeld magad, stílusos legyél, és elmenj szoliba (nem kell szénné égetni magad, de egy kis színt felszedhetsz, ha úgy jobban tetszel magadnak...)???????
2012. ápr. 16. 03:12
 8/8 A kérdező kommentje:

az hogy 15 éves leszek.

és nem azt mondtam hogy én nem vagyok kismonkeleve és nincsenek jo ruháim. Sőt a cuccaimat megis sokták dicsérni theát nem az a bajom hogy csúnya vagyok mert tudom h(annyira:DD) nm vagyok az csak ugy érzem.

2012. ápr. 17. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!