Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy tudnék megváltozni?

Hogy tudnék megváltozni?

Figyelt kérdés
hát szeretnék megváltozni sok mindenben.. én egy olyan lány vagyok, aki hát szeret társaságban lenni, ha van kivel, de olykor szeretek egyedül lenni.. és sokszor megbántom azt, akit a legjobban szeretek.. én nagyon is magamra tudom venni, amit mondanak rólam vagy ha valamit mondanak ami rám nézve sértő egyből van rá valami reakcióm néha egy veszekedés.. szeretnék olyan lenni, akit nem érdekel mások véleménye, aki nyugodt és nem húzza fel magát könnyen.. aki csak a saját útját járja és senki sem szólhat bele az életébe.. csak nem tudom, hogy hol és hogyan kezdjem el.. nagyon különbözik a valódi énem attól, ami akarok lenni.. és hogy tudna nekem ebben más is segíteni???
2012. ápr. 12. 20:25
 1/2 Coláskupak válasza:

Régebben nekem is ez volt a problémám...

De nekem sikerült a változás.

Ha gondolod megbeszélhetjük privibe.

2012. ápr. 12. 20:34
 2/2 A kérdező kommentje:
Oks
2012. ápr. 12. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!