Hazudtam az egész családnak! Most mardos a szégyen! Mit tegyek?
lépj túl rajta,ilyen vagy és kész.
Én már nem is mondok semmit,csak hogy nem érek rá.nincs kedvem a nagy családi jópofihoz,nem is megyek,kész.
Nem kell felfújni
Emiatt ne érezd magad rosszul. Megértelek.
Én elmentem a rokonokhoz, traktáltak az idiótábbnál idiótább kérdéseikkel, amikre kénytelen voltam válaszolni, akaratom ellenére, és muszáj volt elővennem a mosolygós énem, de belül dühöngtem. Vehetjük ezt is hazugságnak. Nem érzem magam rosszul. Ez ilyen.
Hát, hogy ez a locsolós hülyeség nem vonz, ezt megértem.
Valószínűleg őszintén megmondhattad volna a családodnak, hogy nem akarsz menni, és kész.
Viszont ez azért (szerintem) nem olyan főbenjáró bűn, nem komoly dologban hazudtál. Ne szokj rá a hazudozásra, de ez az egy még nem a világ. Jövőre simán mondd meg, hogy ez nem a te világod, nem akarsz menni.
26/L
hát azért nem baj az, ha rosszul érzed magad tőle, olyan jó olvasni, hogy Magyarországon van még ilyen ember akinek a hazudozás nem természetes (ez a válaszokból tisztán látszik hogy sokaknak nem téma egy ilyen "kisebb" hazugság). Amugy én is ebben a cipőben járok, mostanában tul sok kérdésre nem szeretek válaszolni, mert jót nem tudok rosszat meg nem akarok és néha annyival könnyebb lenne hazudni. Néha sajnos előfordult már, hogy mégis hazudtam, de utóbbi időben inkább megmondom őszintén hogy mi a helyzet, meglepő módon nagyon megértőek voltak a rokonok és ismerősök.
Nem tudom mennyire megértőek a te rokonaid és mekkorák a hibák, de talán jobb ezekről máskor beszélni, amikor nem mindenki van ott egyszerre és megkérni őket, hogy ne beszéljetek erről ha lehet, te próbálod rendbehozni a dolgokat. Nálam egész jól megértették ezt, nem nagyon kérdezősködnek már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!