Miért nem jön össze SEMMI!? 14/l
Sziasztok,14 éves lány vagyok...nekem eddig semmi sem jött össze a szerelem terén.
Tudom,most egy éretlen kicsi kis hül ye lánykának gondoltok,de próbáljatok "hinni" nekem. :)
12 éves koromban voltam úgy először "szerelmes"(talán lehet annak mondani);egy 15 éves fiúcskába szerettem bele,aki 8.osztályos volt,s mint kiderült,szerelmes volt belém.(Ja,és a félreértések végett leírnám,hogy nem egy elöl deszka,-hátul léc,csücsörítve pózolós,szűzkurv@ tetszett neki.:)...)
Szóval ő bizonygatta mindig a suliban,hogy "jaj,de szeretlek",és minden féle ilyennel beetetett...:/
Elkezdtem vele járni(akkor 6.-as voltam),de ő félrevezetett,rá jöttem hogy ő egy kétszínű erőszakos állat.:O Le akart fektetni,azt mondta hogy így mindenki jól jár.Természetesen szakítottam vele.Ő szerencsére még abban az évben elballagott.
7. osztályban (tavaly) az egyik osztálytársam tetszett nekem,de kiderült,"hogy teljesen nem vagyok az esete",azt mondta hogy ,,Figyelj,az lesz a legjobb,ha hanyagoljuk egymást egy/kis ideig...".
Tavaly azt kellett ez után az "incidens"után végignéznem félévtől,hogy az a fiú aki tetszett nekem,összejött az egyik osztálytársnőmmel,és minden óra előtt nyalták-falták egymást...:'(
Ezen a héten rájöttem hogy én senkinek sem leszek jó,soha.Pedig hát állítólag nem vagyok ronda,se egy kövér hájpacni;nem is járok ribancos,kirívó ruhákban.Az arcom több barátnőm szerint aranyos.És a zenei ízlésem sem rossz.Az "Adele stílusú" zenéket szeretem.
Kézilabdázom,focizok,járok kozmetikushoz,mindent megteszek annak érdekében,hogy szépnek és ápoltnak nézzek ki.
Ennek ellenére SEM találok senkit magamnak,még csak sima fiú-haverom sincs.
Szeretethiányom van "kissé";családom is elhanyagol.A legjobb barátnőm az az ember,akinek talán fontos vagyok...de neki is lett kb. 3 hete barátja....
Mi kell a fiúknak? Kirívó ruha?Smink?
Kérlek írjatok választ-előre is köszi!:)

Lehet le leszek pontozva, de küldj magadról képet...
Akkor tudunk segíteni...

Szia!
A normális fiúknak nem kell a vakolat.
Talán még nem jött el a fiúzás ideje, nem gondolod?
Szerintem bőven ráérsz 16-17 évesen pasizni, addig meg tanulj, barátnőzz, sportolj.
Legkisebb unokahúgom egyidős veled, ő versenyszerűen táncol, és imádja a színes körömlakkokat.
Ha ő kérne szerelmi tanácsot tőlem, neki is ezt mondanám.
Most abban a korban vagy, hogy úgy érzed, a családod elhanyagol, nem szeret senki. Pedig nem így van.
Kamaszodsz, és itt a tavasz.... munkálkodnak a fránya hormonok.
Különben is. Nemsokára gimibe mész, ott lesz egy csomó új pasi.. :)
28/n

"A legjobb barátnőm az az ember,akinek talán fontos vagyok...de neki is lett kb. 3 hete barátja.... "
Utóirat: Ha az a lány elhanyagol, nem is igazi barát...
28/n

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!