Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze semmi?
23f vagyok , 4-ed éves műszakis egyetemista.
Meg nem volt barátnőm, pedig szoktam próbálkozni , az igazat megvallva meg randinak nevezhető talin sem voltam meg, nem azért mert nem hívok senkit hanem azért mert mindig kifogásokat kapok válaszként.
Én inkább a csendesebb visszahúzódottab lányokat kedvelem , én is ilyen vagyok ( srácban)...
Nem rég meghallgattam Varga Péter Spielhozni című élódásat , hat :-s teljesen elszomorít , hogy velem senki sem hajlandó az úgynevezett ismerkedős laza párkapcsolatig sem eljutni... úgy értve , hogy elmenni valahova együtt ismerkedni beszélgetni stb ...meg mielőtt a járás szoba kerülne...
Van-e itt olyan lány aki szívesen ismerkedne velem ?
Üdvözöllek a klubban.
A választ nem tudom a kérdésedre, de tudom, miről beszélsz.
Igaza van az előttem írónak, ez kevés info.
Talán egy kép is kellett volna ...
Üdv a klubban haver!
Mivel a nők csak a legtökéletesebb külsejű faszikkal és a pénzes nagymenőkkel hajlandóak szóbaállni ezért buktad ezt a játékot.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!