Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Titeket is mindenki utál?

Titeket is mindenki utál?

Figyelt kérdés
mert engem igen. És folyton csalódok.

2012. ápr. 9. 23:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
hogyhogy mindenki utál? mész az utcán és mindenki eléd köp? írjál már konkrét példákat mert lehet hogy csak te hiteted el ezt magaddal...
2012. ápr. 10. 12:47
 12/18 A kérdező kommentje:
tegnap nagyon ideges voltam. Igazából azon húztam fel magam h elkezdtem beszélgetni valakivel és minden szó nélkül letiltott, az okát nem tudom, de nagyon aljasan tette mert még nem is veszekedtünk és nem volt hajlandó válaszolni se
2012. ápr. 10. 12:50
 13/18 anonim válasza:
szerintem 14 körül lehetsz. majd elmúlik.
2012. ápr. 11. 15:28
 14/18 A kérdező kommentje:
több vagyok jóval, nem csak a kamaszokkal lehet. Már nem érdekel amúgy, mert alapból nem foglalkozom azokkal akik utálnak csak mikor ideges vagyok, akkor rám jön.
2012. ápr. 11. 20:57
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Reagálhattam volna ennyit is a kérdésedre, hiszen az nem volt több, annál hogy "Titeket is mindenki utál?".

Ha mindenki mindössze egyetlen szóval válaszolt volna, azt is tekinthetnénk hasznos válasznak, mivel másra nem voltál kíváncsi a kérdésed alapján. A legtöbb ember persze használta a logikáját, és kitöltötte az űrt. Én se cselekedtem másképp.

Kezdjünk talán néhány következtetéssel, amit az általad eddig írottakból sikerült megállapítanom. Vélhetően fiú vagy. 18-20 év körüli. Egyértelműen szereted a focit. Valószínűnek tartom azt is, hogy még tanulsz. Értelmetlen lenne megsértődnöd azon, amikor azt írom, hogy nem vagy túl intelligens. Hidd el, nem azért írok neked egy ilyen választ, mert szeretnélek megbántani. Miért is tenném?

Most, hogy kicsit több dologgal vagyunk tisztában, elkezdhetünk megoldást keresni a problémáidra. Ahogy azt a válaszom kezdetekor említettem, te csak egy egyszerű kérdést tettél fel (Titeket is mindenki utál?), és ha csak erre kaptál volna választ, akkor nyilván nem lennél teljesen elégedett. Bizonyára arra vagy kíváncsi, hogy miért nem vagy jobb viszonyban a környezetedben lévő emberekkel. Hogyan tudnál ezen változtatni?

Kezdjük talán azzal, hogy jól tennéd, ha mindig egyértelműen, logikusan fogalmaznál. Talán ennek hiánya volt az egyik oka annak, hogy az egyik ismerősöd "minden szó nélkül letiltott". Nem muszáj minden embernek szeretnie téged. Ha valaki nem kedvel, akkor ne foglalkozz vele. Nyilván vannak olyan helyzetek, melyekben nem megoldható az, hogy valakivel mindenféle kapcsolatot megszakíts (lásd. iskola), de ignorálhatod olyan szinten, amennyire az lehetséges. Soha ne légy ideges. A harag csak neked árt, és a legtöbb szituációban szerfelett gyerekesnek tűnsz tőle. Tanulj, és mindig próbálj logikusan/éretten gondolkodni, döntéseket hozni. Segíthet az, ha elképzeled, hogy mit tenne a helyedben egy olyan személy, akit te tisztelsz és intelligensnek tartasz.

Ezenfelül azt is javaslom, hogy fejleszd a képességeidet. Az emberek akkor fognak tisztelni, elismerni, barátkozni veled, ha jó vagy valamiben, de az szinte elengedhetetlen, hogy logikusan gondolkozz. Tanulj! Ha valamit nem tudsz, nézz utána, és tudni fogod. Ha valamit tudsz, bővítsd az ismereteidet. Figyelj a szavaidra! Figyelj arra, hogy mindennek legyen alapja, amit mondasz!

Végül, de nem utolsó sorban, legyen célod. Ne élj cél nélkül. Ne legyen a fő tevékenységed a netezés, a zenehallgatás vagy bármi olyan, ami nem produktív. Készíts hosszútávú terveket, melyekhez ragaszkodsz. Képezd magad kitartóan, és soha ne add fel!

Összegezve a fentebb írtakat(tl; dr): Csak olyan emberekkel foglalkozz, akik kedvelnek, a többiekkel szakítsd meg a kapcsolatot, ne törődj a véleményükkel. Tanulj és mindig használd az agyad. Ne légy gyerekes, gondolj arra, hogy mit tenne a helyedben X. Legyen célod, amit kitartóan véghez is viszel.

Ha most TE nem változtatsz, akkor senki nem fog. Ez a TE életed és csak TE teheted jobbá. Ha nem teszel semmit, akkor ennél csak rosszabb lesz.

Hajrá!

2012. ápr. 12. 04:28
 16/18 anonim válasza:
100%

Együttérzek. Engem is kiutáltak az osztálytársaim, és megpróbáltam mégis örömöt találni az iskolában. Mivel a suli közvetlen a vasút mellett van, beleszerettem a vasútba. Azóta az ablak mellett ülök, és hobbim lett a fotózás, ja és facebook-on találtam egy csomó vonatos havert, és máris érzem magamat egyedül, valamint bennük nem kell csalódnom!

Próbálj te is hobbit találni, és fb-n keress klubokat :)

Fel a fejjel!

2012. ápr. 14. 19:48
 17/18 A kérdező kommentje:
de hát én ott is csalódok, akárhol vagyok
2012. ápr. 14. 20:16
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
IGEN, de nekem ez az életcélom.
2012. ápr. 16. 03:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!