Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utál mindenki? Bővebben...

Miért utál mindenki? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Elég csúnyácska voltam..Egyideje.. amióta lefogyttam 15 kg-t, megnövesztettem a hajam, befestettem, nőiesebben öltözöm, sminkelem magam, néha (félevente) műkörmöm van mashogy viszonyulnak hozzám. Lek*urváznak, megbántanak.. és hasonlók.. Több pénzünk van mint az átlagembereknek, mostanában építettünk és új házba iss költöztünk, szeretek vásárolgatni, gyakran hetente uj ruha lóg rajtam.. De nem bántok meg soha senkit, sőt önbizalmam sincs sok.. :/ Nem tartom magam szépnek.. 170 cm, 55 kg .. ´öallitólag csinos..

Miért utálnak? Annyira igazságtalannak érzem

2011. nov. 21. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Egyrészről lehet féltékenységből. Nekem még régebben volt egy barátnőm és detto mindig azt csinálta, amit én is, nagyon zavaró volt. Tudod, próbáltam kicsit egyedibb lenni (gimiben), persze máshogy sminkeltem, kifúrtam a fülem, meg hasonlók. Hát persze már másnap jött rögtön, hogy nézzem már ő is kifúrta magának a fülét. Akkor volt az, hogy köldök ékszert rakattam be magamnak (azóta sajnos már megbántam), gondolván arra, hogy már csak nem csinálja utánam. Nem is tudta a szülei miatt, mert nem engedték :D és az a vicc az egészben, hogy nekem az anyukája (akivel nagyon jóban voltam) mondta, hogy ja ám kislányom is akart ékszert, csak nem engedtük, holott a barátnőm azt mondta, hogy neki mennyire nem tetszik és ,hogy én is minek rakattam be :D Tehát szerintem valahol a féltékenység és irigység lehet benne.

Másrészről meg úgy az emberekben benne van ez a műkörmös, shoppingolós lány egyenlő hülye p*csa (bocsi). Régebben én is úgy gondoltam, hogy akinek műkörme van az csak szőke liba lehet, de azóta rájöttem, hogy marhára nem így van. Már csak azért sem, mert ahol most tanulok ott a két legjobban , legkitűnőbben tanuló leányzó tipikusan csilli villi műkörmös, festett haj, szoli stb. Tehát ez valahol lehet előítélet is. De szerintem amíg Te jól érzed magad a bőrödben és tetszenek ezek a dolgok ne zavartasd magad, az meg pláne ne érdekeljen, hogy nem mindenki tud hetente (vagy akár havonta) úgy ruhát venni. Ez tipikusan magyar tulajdonság, hogy ha valakinek több jutott akkor azt utálni kell :S

2011. nov. 21. 17:13
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előző válaszolóval. Szerintem csak féltékenyek rád, irigykednek arra, hogy csinos vagy, és arra is, hogy megengedhetsz magadnak ezt-azt. Illetve igen, túl sok előítéletes ember van, és sokuk nem veszi a fáradságot, hogy megismerjen, tényleg igaz-e a sztereotípia vagy sem.

De ne keseredj el, biztos vagyok benne, hogy lesz valaki, aki megismer és megszeret majd! :)

2011. nov. 21. 17:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :)
2011. nov. 21. 17:19
 4/6 anonim ***** válasza:

azért mert megérzik, hogy lehet bántani. Lehet fogytál sokat, de belül ugyanaz maradtál...Tudom, mert én is hasonló cipőben jártam.

Ha csak szavakkal bántanak, mosolyogj vissza, és ne érdekeljen, rád akarják ragasztani a saját nyomorúságukat.

2011. nov. 21. 18:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem féltékenyek, hogy jobb anyagi helyzetben vagy náluk és képes voltál megszépülni, ők pedig nem tudtak ilyen látványosan javítani a külsejükön.
2011. nov. 21. 21:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne butáskodj kislány, fiatal vagy, csinos, elegáns, gazdag.. ezek után persze, hogy a sok frusztrált gyökér megpróbál megbántani: irigyek. Szard le a beszólásokat, sőt, szólj vissza!
2011. nov. 21. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!