Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg bunkó lennék?

Tényleg bunkó lennék?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy imádom a morbid vicceket valamint a nyílt gúnyt. Az utóbbi alatt azt értem, hogy valami (általam poénosnak) gondolt mondattal "odaszúrok" embereknek. Általában (főleg anya) lebunkóznak érte, pedig én teljesen poénosnak fogom fel. Persze vannak akik nevetnek. Most én vagyok bunkó és nincs humorérzékem?
2012. ápr. 8. 20:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt kívülről megítélni nem lehet. Ha többen sértődnek, mint veled nevetnek, akkor lehet, nem kellene erőltetned a humorizálást. A gúny nem humor, hanem egyértelműen bántás. Élhet vele az ember, ha pont ez a célja. A morbid vicceket sokan nem szeretik. Ne mond olyannak, akiről tudod, hogy nem szívesen hallgatja.
2012. ápr. 8. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Ugyanez a helyzet nálam is, de különösebben nem zavar. Már megszokták. Az a jó, ha valami morbidat mondok és komolyan gondolom, akkor is azt hiszik, csak viccelek, szóval mondhatok nyugodtan amit akarok.
2012. ápr. 8. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Van aki nem fogékony rá.

A többség.

Egyébként én is szeretem a morbid vicceket és a gúnyt.

Persze a célszemély kevésbé élvezi ezt... úgyhogy próbálom minimálisra szorítani az ilyen megnyilvánulásaimat, de ha iszom vagy ilyesmi akkor megállíthatatlan vagyok...

A barátaim már megszokták. Ha új emberek is vannak velünk akkor ennyit szoktak nekik mondani: "Ő ilyen,// ne vedd magadra, nem úgy érti."//

A poén az hogy néha úgy is értem, de már senki se tudja ugyebár megállapítani mikor viccelek és mikor gondolom komolyan amit mondtam.

Csak egyszer volt am belőle komolyabb vitám, de azt is elgúnyolódtam. Egy csaj besokallt és megkérdezte hogy körülöttem csak tökéletesek lehetnek az emberek hogy minden hibát kifigurázok. Én meg megmondtam neki hogy jah, éppen ezért tanítom őket, hogy tökéletesek legyenek idővel, mint én. :D

A csajszi túlspilázta a dolgot... mások szerint is.

A többiek csak röhögtek szerencsére. :D

ego is van tudom... xD

2012. ápr. 9. 01:45
 4/7 anonim ***** válasza:

A lényeg az hogy tudd a helyét és hogy kivel csinálod.

Én főként ha elmegyünk iszogatni bújik elő belőlem a kisördög.

De pl. a csajszis társaságban se kellett volna... ott már túl sok idegen volt akik közül amint látjuk egy nagyon nem volt fogékony az ilyen poénokra...

21/L

2012. ápr. 9. 01:48
 5/7 Klaudia3721 ***** válasza:
szerintem nagyon jól csinálod öszinte vagy aki meg nemérti ezt az egy köcsög :D
2012. ápr. 9. 16:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy bunkó csak nem minden ember szereti az ilyesféle vicceket..:) És van humorérzéked... Ami azt illeti nekem apukám ilyen:D Folyton amikor megyünk együtt valahova végig röhögni szoktam mert olyanokat szokott mondani..huh..xdd :D
2012. ápr. 9. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha csak az az egy ember szarul érzi magát miattad, akkor az vagy. Ha ő is viccesnek gondolja, akkor nem. Mivel erről nem írtál, döntsd el magad. Annak az embernek elszúrhatod az egész napját (vagy több kárt is tehetsz), akinek "odaszúrsz".
2012. ápr. 10. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!