Tényleg bunkó lennék?
Van aki nem fogékony rá.
A többség.
Egyébként én is szeretem a morbid vicceket és a gúnyt.
Persze a célszemély kevésbé élvezi ezt... úgyhogy próbálom minimálisra szorítani az ilyen megnyilvánulásaimat, de ha iszom vagy ilyesmi akkor megállíthatatlan vagyok...
A barátaim már megszokták. Ha új emberek is vannak velünk akkor ennyit szoktak nekik mondani: "Ő ilyen,// ne vedd magadra, nem úgy érti."//
A poén az hogy néha úgy is értem, de már senki se tudja ugyebár megállapítani mikor viccelek és mikor gondolom komolyan amit mondtam.
Csak egyszer volt am belőle komolyabb vitám, de azt is elgúnyolódtam. Egy csaj besokallt és megkérdezte hogy körülöttem csak tökéletesek lehetnek az emberek hogy minden hibát kifigurázok. Én meg megmondtam neki hogy jah, éppen ezért tanítom őket, hogy tökéletesek legyenek idővel, mint én. :D
A csajszi túlspilázta a dolgot... mások szerint is.
A többiek csak röhögtek szerencsére. :D
ego is van tudom... xD
A lényeg az hogy tudd a helyét és hogy kivel csinálod.
Én főként ha elmegyünk iszogatni bújik elő belőlem a kisördög.
De pl. a csajszis társaságban se kellett volna... ott már túl sok idegen volt akik közül amint látjuk egy nagyon nem volt fogékony az ilyen poénokra...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!