Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van bennem már ilyen...

Miért van bennem már ilyen fiatalon az az érzés, hogy senkinek nem fogok kelleni, mert nem vagyok szép, egy fiú sem fog szeretni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy 14 éves lány vagyok, de sokszor elundorodom magamtól,hogy nem fogok kelleni senkinek.Néha, mikor a titkos szerelmemre gondolok, rájövök, hogy fúúj neki sosem kellenék.

Van egy kis úszógumim, de a legnagyobb baj, nem is azzal van, mert mostanában azt tapasztalom, hogy jobban viszik a húsis lányokat.

De olyan csúnyának érzem magam, nem töltök fel képet, nem a vélemények kellenek, magamat kellene elfogadnom.

Tudom, hogy nagyon csúnya fejem van, én nem leszek egy olyan fiú szerelme sem, aki nekem is befog jönni külsőre.

Ha oda kerülök lehet egy hajléktalan se feküdne le

velem. Mert póló nélkül csúnya vagyok, a cicim nem szép, a hasam sem, fogyni szeretnék , a lábaim sem szépek... Irigylem aki szépnek született.

Van így vele még valaki?

Mi lenne az ami segítene, olyan rossz így..:(

2012. ápr. 7. 21:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de ezalatt már 2 kommentbe is leírtam, hogy sportolok:)
2012. ápr. 8. 23:16
 12/14 anonim válasza:
Szerintem mindenképp kezdj el vmit sportolni mondjuk úszni vagy nem is tudom olyat ami minden testrészed megmozgatja és méregteleníts, ha úgy állsz hozzá, hogy nem vagy szép akkor ez vmennyire látszik rajtad és mások se fogják másképp gondolni, nekem is van,hogy beállok a tükör elé és "na basszus, hogy nézek ki" de alapvetően megvagyok elégedve magammal, am megsúgom csúnya nő szerintem nincs csak mindenkinek más az ízlése...szóval sportolj, legyél pozitív, húzd ki magad és legyél büszke arra aki vagy!
2012. okt. 6. 23:46
 13/14 anonim válasza:
ha már sportolsz akkor jobban figyelj arra mit eszel
2012. okt. 6. 23:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kézizem:)
2012. okt. 16. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!