Kinek milyen hobbyja van, amit ugy Isten igazabol szeret?
Figyelt kérdés
A hobby egy nagyon fontos tenyezo az ember eleteben, nem tudom, hogy miert de en sajnos meg nem talaltam ra arra amit igazan szeretek, egy csomo dolgot kiprobaltam mar amiket kedvelek meg most is de nem foglalnak allando helyet az eletemben, tudtok nekem tippeket adni, esetleg neket mi a hobbytok? sokszor kezdem azt hinni h nekem mar keso ha eddig nem talaltam ra lehet mar sose fogok!:9 24L2012. ápr. 6. 23:52
11/22 anonim válasza:
gitár a legjobb. aztán freeruning
12/22 anonim válasza:
ijjászat, futás foci kézi (igazoltan a foci kézi, ijjászat futás versenyszerűen) egy ideig sakkoztan usztam olvasni weblapkészítés mostanában biciklizés. meg egy két dolog mikor hogy van időm illetve mihez van kedvem
13/22 A kérdező kommentje:
orulok nektek tenyleg:) meg masnak is orom nezni ha valaki lelkesedessel orommel csinal valamit:)
2012. ápr. 7. 12:44
14/22 anonim válasza:
alvás, evés, gépezés
hájas disznó 4ever! :'(
15/22 anonim válasza:
Én rajzolni és írni szeretek nagyon. Próbáltam más dolgokat is, mint pl. a fényképezés, amit szintén megszerettem, de nem annyira mint ezt a kettőt. Ha jó kedvem van, rajzolni szeretek jobban, ha rossz, írni. (Néha már kombinálom a kettőt.) Még az álmodozás tölt el boldogsággal, de ezt nem igazán nevezhetném hobbinak, hiába töltöm a fél napomat ezzel. :) Szerintem ne aggódj, sosem késő megtalálni a megfelelőt. Ha 50 évesen jössz rá, hogy szeretsz pl. maketteket vagy kártyavárakat építeni, hát akkor jöttél rá, de amíg élsz, nem késő. 20L
16/22 anonim válasza:
Taekwondo,futás,kirándulás,olvasás,meditálás,rajzolás
18/22 anonim válasza:
Annyira nagyon nincs most hobbim... ha csak a tudatos álmodás nem számít annak :)
19/22 A kérdező kommentje:
jujj a lovaglast meg nem probaltam..de nagyon jo otletnek tunik, es epp a heten hivott az egyik baratom lovagolni:) de joo...
2012. ápr. 7. 23:12
20/22 anonim válasza:
Lovaglásba bele fogsz szeretni, az biztos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!