Kinek milyen hobbyja van, amit ugy Isten igazabol szeret?
Figyelt kérdés
A hobby egy nagyon fontos tenyezo az ember eleteben, nem tudom, hogy miert de en sajnos meg nem talaltam ra arra amit igazan szeretek, egy csomo dolgot kiprobaltam mar amiket kedvelek meg most is de nem foglalnak allando helyet az eletemben, tudtok nekem tippeket adni, esetleg neket mi a hobbytok? sokszor kezdem azt hinni h nekem mar keso ha eddig nem talaltam ra lehet mar sose fogok!:9 24L2012. ápr. 6. 23:52
1/22 anonim válasza:
Tánc:) "Táncolok amíg élek, mert tánc nélkül nincs élet" Ez rám nagyon igaz:)
2/22 anonim válasza:
Tánc,görkorizás,nagyon szeretem mindkettőt.
3/22 anonim válasza:
Fényképezés, olvasás és biciklizés. :) Mindhárom országos hobbim.
4/22 A kérdező kommentje:
:) ezek mind szep hobbyk
2012. ápr. 7. 00:29
6/22 anonim válasza:
Hittérítés, esetleg templomi ének vagy ministrálás.
Ezek azok a hobbik, amelyeket az isten _igazán_ szeret.
7/22 anonim válasza:
Az én hobbiaim: úszás, vers írás-, és szavalás.
8/22 anonim válasza:
Én az igazság keresésében találtam meg az "életcélom". Talán hobbinak kicsit erős, de ez az, ami motivál. Akár a pszichológiában, akár a fizikában, akár a költészetben, mindig van lehetőség, a valódi lényeget keresni. Ez tematikától független, és még a villamoson sem unatkozok! :)
(vajon neki mi lehet a foglalkozása? és neki mért piros a körme? :D stb stb... )
Soha nem késő elkezdeni a környezetemet megismerni, mert minden egyes perccel, amíg élek, a hasznomra lesz ez a tudás. (nem tudnak hazudni nagyon nekem, és mindenre van egy válaszom :D)
9/22 anonim válasza:
most kezdtem nemrég tanulgatni a jelnyelvet:)
mindig is nagyon érdekelt.
10/22 anonim válasza:
gut! ha akarsz gyakorolni, szívesen kiülök veled egy köztéri padra! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!