Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed a maximalisták...

Mi a véleményed a maximalistákról?

Figyelt kérdés
Szereted őket? Szimpatikusak? Vagy idegesítenek? Te is az vagy? Milyen érzés annak lenni? Büszke vagy rá? Változtatnál rajta? Mit gondoltok róluk?
2009. jún. 16. 21:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én az vagyok.... és nagyon zavaró tud lenni ha valaki néha néha jobb nálam ám még így is én vok az osztály első :)
2009. jún. 16. 23:11
 12/14 anonim ***** válasza:
Sajnos az vagyok..Másokkal szemben nem, de magam elé nagy mércét állítok. Nem kezdek el hisztizni, ha valami nem úgy történik ahogy én akarom, de ha sikerül az amit elterveztem, akkor büszke vagyok magamra. Plusz kiállhatatlan sem vagyok másokkal szemben.
2009. jún. 17. 00:36
 13/14 anonim ***** válasza:
21.42...Szexuális deviancia???? Biztos ez? Én világ életemben lusta, trehány csajszi voltam, szexuális életem se volt a legjobb (nem volt se pasim, se orgazmusom) most, hogy van mindkettő, most azért eléggé "maximalistának" érzem magam.. Nem lehet, hogy ez csak a felnövés - hogy többet akarok, jobban akarom, ilyesmi? Tehát válasz a kérdésre...mások azt mondják, hogy maximalista vagyok, de ez nem igaz, csak próbálok minél többet kihozni az életből, a munkámban maxot teljesíteni, még tanulok nyelvet mellette, de sokat bulizok, és sokat utazok, minél többet látni...ami belefér!!Maximumot! Én szeretném ezt az érzést, ha a körülöttem levők nem lennének olyan puhány, lusta emberek! Pörögném végig ezt a nyamvadt kis 60-70 évet, amit rámszabtak! Maximalistának lenni jó! Ha van hozzá jó környezet!
2009. jún. 17. 00:40
 14/14 anonim ***** válasza:

22:46- na igen .... :-D

23:11 - te beteg vagy hallod.

2009. jún. 17. 07:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!