Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményed a maximalisták...

Mi a véleményed a maximalistákról?

Figyelt kérdés
Szereted őket? Szimpatikusak? Vagy idegesítenek? Te is az vagy? Milyen érzés annak lenni? Büszke vagy rá? Változtatnál rajta? Mit gondoltok róluk?
2009. jún. 16. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Én az vagyok.NAgyok az elvárásaim,magas mércét állítook fel magam elé.De csak magammal vagyok ilyen.EZt kifelé nem mutatom.
2009. jún. 16. 21:22
 2/14 anonim ***** válasza:

nem vagyok az,de neha jol fogna..

nem itelem el azt aki az,minden esetre jo ha ambicios vagy..

2009. jún. 16. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Én is az vagyok, de néha örülnék, ha nem az lennék. Az a baj, hogy nem csak magammal szemben vannak nagy elvárásaim, hanem másokkal szemben is. Lehet, hogy ezért tanultam HR-t? :D
2009. jún. 16. 21:37
 4/14 A kérdező kommentje:
ööö mi az a HR?:) (továbbra is az eredeti kérdésre várom a válaszokat:D Csak ezt muszáj volt megkérdeznem, mer kíváncsi vagyok:D)
2009. jún. 16. 21:39
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát van ennek egy egyszerűbb pszichológiai magyarázata.

Ez amolyan szexuális élet hiányából vagy egyéb szexuális frusztrációból adódó pótcselekvés, tökélyre való törekvés. Ronda egy tulajdonság, és igen makacs kényszer, nehéz vele kezdeni valamit.

2009. jún. 16. 21:42
 6/14 anonim ***** válasza:
Idegesítőek amúgy nagyon, jó kifejezést használtál te is.
2009. jún. 16. 21:50
 7/14 anonim ***** válasza:
A HR-es az, aki egy cégnél pl. jobb teljesítményre ösztönzi a munkavállalókat, úgy, hogy elhiggyék, hogy ez nekik is jó.... :D
2009. jún. 16. 21:57
 8/14 A kérdező kommentje:
:D Köszi, legalább már ezt is tudom :)
2009. jún. 16. 21:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Watts szerint kétféle ember van.

Első: Úgy lesz, ahogy akarom!!!

Másik: Úgy akarom, ahogy lesz.

Az első lesz a maximalista. A másik lesz boldog!

2009. jún. 16. 22:06
 10/14 anonim válasza:
100%
Szerintem erre nem elég egy igen vagy egy nem válasz. Mert attól, hogy vki maximalista ugyanúgy lehet jó arc is, de ugyanúgy bunkó vagy épp beképzelt. Én a környezetemben egy ilyen embert ismerek, de ő egy kicsit nagyképű, úgyhogy nem a legszimpatikusabb. Meg van még egy ember a suliból, aki órán állandóan jelentkezik, kérdez meg törekszik a minél jobb érettségire (pedig a szülei nem várják el és nem is kell a sok pont neki), szóval néha így órán idegesített, de amúgy semmi baj nincs vele. Szóval lényegében az adott emberen múlik szerintem. Meg hogy a többiek hogyan fogadják el. Sok mindentől függ, hogy egy ember milyen, ez is csak egy tulajdonság a többi mellett. Csak kérdés az, hogy a többi tulajdonság mennyire jó, illetve rossz.
2009. jún. 16. 22:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!