Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért csinálja ezt apám?

Miért csinálja ezt apám?

Figyelt kérdés

18 éves (pár hónap és 19) felnőtt ember vagyok, de apám még mindig képes bejárni az osztályfőnökömhöz beszélgetni és intézni az iskolai dolgokat helyettem, mint amikor 13-14 éves voltam. Ez számomra megalázó, mert úgy érzem magam, mintha egy általános iskolás 7.-es / 8.-os kisgyerek lennék. Olyanokért megy be, mint pl. az osztálypénz, érettségi év öltöny miatt, mennyit kell fizetni miért. Én egyértelműen megmondtam neki, és ott is ugyanazokat a válaszokat kapja.

Ennek ellenére képtelen bennem bízni, és odaadni a pénzt, etc., hogy én intézhessem. Nagyon megalázónak érzem, komolyan kisebbségi érzés gyötör emiatt.

Nem tudom, ez az apám hibája-e, számít-e az, hogy milyen önálló és magabiztos az ember, akkor is bemenne-e? Nagyon kellemetlen. :(

18/f

2012. ápr. 4. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Én örültem volna ha nem szrnak rá,ahogy tették.ballagási ebédem sem volt,szalagavatóra se jöttek.diákmelóból fizettem egyedül.
2012. ápr. 4. 18:00
 2/5 anonim ***** válasza:
Te jó isten, ez ultra ciki.. El kéne magyaráznod apukádnak hogy ha mindig a kisfiának tekint, soha nem lesz belőled, olyan ember aki képes megállni a saját lábán.
2012. ápr. 4. 18:02
 3/5 A kérdező kommentje:

Ha-ha.

Nem azt mondom, hogy ez gátolna meg abban valakit, hogy a saját lábára álljon, csak égőnek érzem egyszerűen. Egy több, mint 20 fős osztályban kb. 1-2 embernek megy ilyen rendszerszerűen az egyik szülője; az egyik az enyém.

Gátlásos leszek tőle, vagy nem tudom. Lehet, hogy a "mentális egészség" alá kellett volna kiraknom ezt a kérdést... :|

2012. ápr. 4. 18:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Akkor lennél érett, felnőtt ember, ha tudnád értékelni, hogy így törődnek veled. Tanuld meg megbecsülni apádat, van akire otthon rá se néznek.
2012. ápr. 4. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Mint pl. rám,azokért az ALAPVETŐ dolgokért,hogy befizessen valami sulis cuccot,szó szerint könyörögnöm kell. 15/f
2012. ápr. 5. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!