Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Jobban szeretem az állatokat...

Jobban szeretem az állatokat mint a gyerekeket. Ez baj? Elítélendő?

Figyelt kérdés
25 éves lány vagyok. Nem azt mondom, hogy utálom a gyerekeket, de jól megvagyok nélkülük. Nem szeretem amikor kiabál, rosszalkodik, hisztizik és utálom hogy az emberek nagy többsége elvan olvadva ha meglát egy gyereket. Persze ha az utcán egy édes kiskutya mászkál éhesen arra senki nem figyel. Nagyon szeretem a kutyusokat, cicákat. Sokkal több örömömet lelem a velük töltött idővel, mint egy visnyogó gyerekkel. Bennem van az a tudat is, hogy oké lehet cuki egy kisgyerek, de mivan ha egy szemét ember lesz belőle? Egy kutyusról viszont eszembe sem jut ilyesmi, feltételek és fenntartások nélkül szeretem az állatokat. Nem vagyok anyatípus sem, nem hiszem hogy valaha is szülni fogok. Inkább nevelek cicákat, kutyákat. :) Mi a véleményetek?
2012. ápr. 4. 09:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
0%
Picit el vagytok korcsosulva.
2012. ápr. 5. 12:40
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik barátnőm is ilyen, mint te.

Véleményem szerint ez nem elítélendő.

A gyereknevelés egyéni döntés egyébként is.

2012. ápr. 5. 15:23
 23/30 anonim ***** válasza:
65%
én az állatokat sem szeretem meg a gyerekeket se. én magam lehetek az ördög!
2012. ápr. 7. 14:28
 24/30 babsz válasza:
Dehogy vagy egyedül, nem szeretem a gyerekeket, van amelyiket elviselem, max pár percig. Azokkal az emberekkel van problémám akik szerint rossz ember vagyok. Szerintem sokkal rosszabb szülni és elhagyni a gyereket vagy vele maradni de elpusztítani, megkeseríteni az életét. Valamint az a félelem is bennem van, mint benned hogy milyen ember lesz, mert a mai társadalom szemetet nevel ki magából, persze tisztelet a kivételnek de mi van ha az enyém nem kivétel, az enyémre is hatnak a társai akik megalázzák mert nem a legmárkásabb ruhában jár urambocsá 8-10 évesen, és igen ott vannak az állatok akik nem csapnak be nem gonoszak csak tiszta feltétel nélküli szeretetet kapsz tőlük. Még szép, hogy szívesebben kötődsz hozzájuk. Már csak az bosszantó, hogy európában bárhová mehetek kutyusokkal, míg magyarországon sehova sem engednek be velük, pedig a kölkök leborítják a polcokat mindent megfogdosnak, zajosak és sokszor elég gonoszak.
2012. jún. 7. 23:00
 25/30 anonim ***** válasza:

Teljesen meg vagyok lepve,hogy nem egy felháborodott többséget olvastam itt,ennél a kérdésnél a válaszadók körében.:O Egyenlőre le vagyok sújtva emiatt. Leginkább a 7-es válaszolótól kérdezném,hogy mikor változott meg ez az egész Benne pontosan és ha Ő is úgy volt a dologgal,mint a Kérdező,akkor hogy jött mégis a gyerek?

Nagyon szépen köszönöm az őszinte választ,ha nem kapnék,írok a 7-esnek privit.Majd később beszámolok,miért döbbentem le ennyire...de nem erre számítottam.:)

2012. jún. 12. 22:35
 26/30 anonim ***** válasza:
28%
Én jobban szeretem az állatokat,mint az embereket...
2012. jún. 30. 22:03
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
Nem elítélendő, csak nem normális.
2012. júl. 2. 13:54
 28/30 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok :D

Ne aggódj! :-)

2013. júl. 2. 11:19
 29/30 anonim ***** válasza:
Az más, hogyha az embernek a saját gyerekéről, vagy egy roknjáéról van szó, mert ott van kötődés, de mások gyerekeit én is utálom!
2014. aug. 18. 11:25
 30/30 anonim ***** válasza:
ne izgulj. en majdnem ketszer annyi idos vagyok mint te es imadom az allatokat es kifejezetten utalom a gyerekeket.meg parkapcsolatot se voltam soha hajlando olyat letesiteni ahol a ferfinek volt gyereke (akar felnott gyerekrol is legyen szo, unokaja) vagy aki jobban szerette a gyerekeket mint a macskakat pl. megis boldog kapcsolatban elunk egy fantasztikus emberrel. majd megtalalod te is azt aki hozzad valo es aki elott nem kell megjatszani magad. egy notol elvarjak hogy szeresse a gyerekeket. nem mindenki van igy osszerakva.
2015. jún. 16. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!