Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon ki vagyok ütve (vizsga)...

Nagyon ki vagyok ütve (vizsga). Hogy regenerálódhatnék?

Figyelt kérdés

Szóval a hétvégén+hétfőn összevetve 40 órát tanultam. Hétfőn is vizsgám volt, és ma is. Nagyon kivagyok, mert az általam két legutáltabb tantárgyből kellett megtanulnom 30 ill. 25 tételt.

Most kb. olyan vagyok mint a kimosott zokni. Holnap meg suli. Csodálkozom azon is, hogy most még nem változtam zombivá... :/

Kérdés: mit csináljak? Hogy pihenhessem ki magam? Egy sima alvás nem elég...

2012. ápr. 3. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem menj el futni, tornázz, fáraszd ki magad, és feküdj le korán aludni. biztos segít valamennyit. aztán nemsoká meg szünet:)
2012. ápr. 3. 15:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Italozás, motorozás, csajozás, tanulás.

A sorrenden balgaság lenne változtatni. 40 órát tanulni?

Érdekes életviteled lehet egyébként. Habár a gondolkodás manapság nem trendi az igaz.

No offence

2012. ápr. 3. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!