Öljem meg magam?

Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 11:43
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
És még ide: szerinted jim carrey normális? Nem. Na és? Mindenki szereti, ráadásul ezt még ő is élvezi. (nem csak a filmejben olyan! Lásd a felesége fürdőruhájába megy strandra stb)
2012. márc. 31. 18:07
 12/16 anonim válasza:
Semmiképpen ne öld meg magadat.De azt hiszem könnyebb lenne nekünk "válaszolóknak" is a helyzetünk,hogyha néhány alap dolgot tudnánk rólad...például,hogy fiú vagy-e vagy lány,hogy most pontosan miért akarnál ilyet tenni magaddal stb. Én is akartam ilyet tenni magammal és tudom,hogy nem oldódna meg ettől semmi ez csak menekülés szembe kell szállni a nehéz dolgokkal...És biztos nem értelmetlen az életed és nem hiszem,hogy ne lennél normális ember,mert nincsen olyan ember aki normális mindenkiben vannak hibák,de vannak akik rájönnek erre és megpróbálják élvezni az életet a hibáikkal együtt... Neked is ezt kéne tenned... Ha szeretnél privátban beszélni valakivel én szívesen beszélnék veled,és lehet,hogy tudnék is segíteni ha másban nem legalább abban,hogy megpróbálom megváltoztatni a véleményedet az életedről. :) Itt az email-em nyugodtan írj: DeadGirlinTears@freemail.hu
2012. márc. 31. 22:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha megszülettél és még mindig élsz, valószínű van értelme az életednek, különben már nem lennél. ;)
2012. márc. 31. 22:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Inkább nézz mesét. Ezt komolyan mondom. Én mindig mesét és animét nézek, ha rossz a kedvem, utána jobban vagyok kicsit. (20 évesen ^^') Ajánlom az Animániát kezdésnek. :D
2012. ápr. 1. 17:27
 15/16 anonim válasza:
Az Animánia tényleg jó depi ellen.A napokban néztem én is és annyira elkapott a röhögés hogy szó szerint bekakiltam.De komolyan.Muszáj volt este tizenegykor ismét lezuhanyoznom. :)
2012. ápr. 2. 01:49
 16/16 anonim ***** válasza:
nem azért születtél,hogy idő előtt meghalj.
2012. ápr. 15. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!