Csak úgy lehet népszerű valaki ha néhanapján szervez valamit?
Figyelt kérdés
A haverom, mióta a szülei Olaszországban vannak és a tesójával laknak ketten és rendeznek házibulikat, szinte mindenki ismeri a városból. Azelőtt a kutya sem ismerte igazán. Még van egy pár haverom akik megtehetik, hogy házibulit tartsanak és ők is eléggé ismertek.
Nem akarok görcsösen népszerű lenni, de azért megöl a kíváncsiság, hogy milyen amikor mindenki már távolról köszön és nem csak bólint egyet a fejével...ha bólint.
Szeretem a haveri társaságot, a sörözéseket, de nem érzem, hogy kulcsfigura lennék. Ha úgy adódik, hogy egy buli szervezésekor én is ott vagyok, akkor meghívnak, ha nem akkor nem is gondolnak rám. Sokan meghívatják magukat, de nekem ez nem megy. Ahhoz talán túl büszke vagyok.
2012. márc. 30. 21:57
1/1 anonim válasza:
hmm... Attól h sok embert ismer nem biztos ,hogy neki jobb.Mármint vannak ismerőseim akik iylen "népszerűek "de amikor beszélgetek velük mélyebb dolgokról mégis azt sugalják h egyedül vannak .Nem tudom ,hogy ez most mennyire érthető,de az a lényeg ,hogy ha szereted a társaságot akikel vagy akk érezd jól magad velük és iylen hülyeségeken ne gondolkozz mert mindenkinek meg van a maga keresztje és ha ugy is látod h neki ettől jobb attól még nem biztos ,hogy ez igy is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!