Ismeretlen emberek hogy tudnak ilyen közvetlenek lenni egymással? Nekem miért nem megy?
Én nem tudok úgy összespanolni 1 perc alatt idegen emberekkel mint az ismerőseim. Ők simán puszilgatnak idegeneket,meg kb. 1 perc alatt országos cimborák lesznek. Most ez normális és én vagyok túl visszahúzódó, vagy pont ellenkezőleg?
lány
Én sem szeretek így "bratyizni" másokkal csak úgy. Valakivel vagy rendesen ismerkedem, és akkor idővel közelebb kerülünk egymáshoz, vagy pedig nem, de nem szoktam eljátszani senkivel se, hogy micsoda nagy cimbik vagyunk...
Nincs veled baj, csak ilyen kétszínű világban élünk.
nyáron voltam bulizni, összespanoltam pár rocker arccal, azóta egyszer nem dumáltunk, pedig akkor megöleltük egymást mint 2 legjobb span, igaz részegek voltunk..
sztem ne törekedj erre a felhőtlen "extrozmusra" mert semmi értelme, te ilyen vagy és nem kell neked felszínes kapcsolat, legalább is nem olyan szinten felszínes mint amire a népszerű emberek vágynak..
fogadd el a személyiséged, ez a legtöbb amit tehetsz a boldogulásodért, szerintem bizonyos mértékben meg tudjuk változtatni, de nem tudunk introvertáltból egyértelműen átváltani extrovertáltra
ez van:\
Tudom mit érzel. Nekem sem megy, habár szerencsére így fiuk közt nem kell puszilozni. Viszont megfigyeltem, hogy pár haverommal egyszerre ismertünk meg egy pár lányt. Ők már minden találkozáskor megpuszilják egymást. Kicsit fura volt...főleg amikor jött a lányka, hogy adjon egy puszit...nem utasítottam el.
Amúgy, sajnos a lányokkal is ilyen nehezen ismerkedem. Ezt sajnálom a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!