Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van az, hogy erős,...

Miért van az, hogy erős, határozott, magabiztos emberek mellett egy darab sz@rnak érzem magam?

Figyelt kérdés
2012. márc. 28. 19:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

de lehet csak kics.szettül nehéz:\

hit,kitartás,akaraterő,önfegyelem

ha feladod sosem fogsz változni, ha úgy fogod fel a következő hasonló szitut amint ahogy eddig akkor sem, másképp kell hozzáállni a dolgokhoz, ők is így csinálják csak bennük valami miatt ez alakult ki természetesnek, bennünk meg az hogy meghunyászkodunk..DE VÁLTOZNI MINDIG LEHET

ez szar példa, mert tök más, de ugyanúgy az akaraterő fontosságát jelenít meg : volt egy 70 éves fickó, aki azelőtt kövér emberként élte életet mikor úgy döntött hogy elkezd komolyan foglalkozni a testépítéssel, beszarás de tényleg izmos ember lett belőle

semmi sem lehetetlen, max hihetetlen :D

2012. márc. 31. 21:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát ezen szerintem se lehet változtatni! Minden nap próbálók úgy hozzáállni a dolgokhoz hogy határozott, magabiztos és laza legyek, aztán történik egy egészen kicsi dolog és összeomlok mint egy kártyavár! Ez olyan dolog hogy vagy ilyennek születsz vagy nem. Nem olyan amin változtatni tudnál, csak azért mert nagyon akarod!
2012. márc. 31. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:

mert nincs eléggé eleged belőle!

megin csak egy példával tudok jönni, képzeld el az ember aki kéz és láb nélkül születik ,majd előad sok száz embernek hogy hogyan éli meg, és hogy tud vidám maradni..szerintem ha valamiből nagyon de nagyon de nagyon eleged van, akkor kijelented hogy NA MOST MÁR ELÉG(vagy kinyirom magam és meghalok, vagy elfogadom amim van és boldog leszek).eddig tartott, leszarom hogy milyen voltam a múltban itt az idő hogy változzak, ez a személyiség jutott nekem ezzel kell élnem és elfogadnom, jobbat úgy sem tudsz, a lényeg az hogy próbáld kihozni belőle a legjobbat

2012. márc. 31. 23:44
 14/15 anonim ***** válasza:
erdekes, en is pont ilyen vagyok es ne haragudjatok, hogy ezt mondom de orulok h nem vagyok egyedul:) ..eddig azt hittem csak en vagyok ilyen:))
2012. márc. 31. 23:45
 15/15 A kérdező kommentje:

13-as éppen elégé elegem van már belőle, mint már írtam próbálók mindennap optimistán hozzáállni a dolgokhoz, de történik valami és máris padlón vagyok!

14-es ez lehet köcsögségnek hangzik de én is örülök neki hogy nem csak én vagyok ezzel így (sorry)

2012. ápr. 1. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!