Miért van az, hogy erős, határozott, magabiztos emberek mellett egy darab sz@rnak érzem magam?
de lehet csak kics.szettül nehéz:\
hit,kitartás,akaraterő,önfegyelem
ha feladod sosem fogsz változni, ha úgy fogod fel a következő hasonló szitut amint ahogy eddig akkor sem, másképp kell hozzáállni a dolgokhoz, ők is így csinálják csak bennük valami miatt ez alakult ki természetesnek, bennünk meg az hogy meghunyászkodunk..DE VÁLTOZNI MINDIG LEHET
ez szar példa, mert tök más, de ugyanúgy az akaraterő fontosságát jelenít meg : volt egy 70 éves fickó, aki azelőtt kövér emberként élte életet mikor úgy döntött hogy elkezd komolyan foglalkozni a testépítéssel, beszarás de tényleg izmos ember lett belőle
semmi sem lehetetlen, max hihetetlen :D
mert nincs eléggé eleged belőle!
megin csak egy példával tudok jönni, képzeld el az ember aki kéz és láb nélkül születik ,majd előad sok száz embernek hogy hogyan éli meg, és hogy tud vidám maradni..szerintem ha valamiből nagyon de nagyon de nagyon eleged van, akkor kijelented hogy NA MOST MÁR ELÉG(vagy kinyirom magam és meghalok, vagy elfogadom amim van és boldog leszek).eddig tartott, leszarom hogy milyen voltam a múltban itt az idő hogy változzak, ez a személyiség jutott nekem ezzel kell élnem és elfogadnom, jobbat úgy sem tudsz, a lényeg az hogy próbáld kihozni belőle a legjobbat
13-as éppen elégé elegem van már belőle, mint már írtam próbálók mindennap optimistán hozzáállni a dolgokhoz, de történik valami és máris padlón vagyok!
14-es ez lehet köcsögségnek hangzik de én is örülök neki hogy nem csak én vagyok ezzel így (sorry)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!