Mit lehet tenni, ha az utcán (vagy akárhol) rám támadnak a cigányok?
Naponta sok cigánnyal (pl. munkanélküli, kb. 15 gyerekes családok) találkozok, és vannak ezek a nagy kemény 15-20 évesek, akikre még rá se lehet nézni, mert anyáznak, meg meg akarnak verni. Szerencsére még ilyen velem nem történt, de bármikor megtörténhet, 14 éves fiú vagyok, és hát... félek, hogy mi van, ha történik velem egy ilyen. Ha egy kis taknyos anyázik, az elküldöm a jó k..........-ba, de volt egy évfolyamtársunk (szerencse, hogy a másik osztályba járt), akivel a 3 méter széles folyosón nem fértünk el, amikor szemben jött velem, én direkt lementem a falhoz, az meg jön velem szemben, aztán meg a következő pillanatban emeli rám a kezét.
Na szóval ez van, de ilyenkor mit lehet tenni? Ha visszaszólok szépen, folytatja, ha visszaszólok csúnyán, bever, ha elfutok, másnap mindenki rólam beszél, hogy milyen béna vagyok, ha beütök neki, meghalok.
De legalább lehet ez ellen valamit tenni?
Nem szégyen elfutni, ez marhaság. Sőt, ha van rá mód, akkor azt kell csinálni. Nagy ostobaság belemenni egy olyan bunyóba, amit esélytelen megnyerni. Ráadásul ha megnyeri, akkor is lesz második forduló, amit már tuti nem nyerhet meg. A harcnak (önvédelemnek) csak akkor lehet létjogosultsága, ha nincs semmi más megoldás.
14 évesen meg hogy költözne el? :)
"Szégyen a futás, de hasznos"
Én nem szoktam gyalog menni (kivéve iskolába/iskolából), de az csak fél kilométer, amúgy mindig biciklivel megyek, és szeretek is vele gyorsan menni, sokszor 30 km/órával megyek akár parton felfelé is.
Ha látom, hogy mennek az utcán, főleg sokan, akkor át szoktam menni egy másik útra, valamelyik nap jöttem haza iskolából, láttam hogy ott megy két büdös cigány, mentem a másik úton, ami párhuzamos volt ezzel. Amikor visszamentem az utcánkba, PONT akkor értek ők is oda, de mint akik részegek! Ott szórakoztak, hozzám is szóltak, de nem is figyeltek, csak röhögtek meg ugráltak az utca közepén.
Fegyvert meg amúgy is hordok magammal (amikor biciklivel vagyok), nálam van a csúzli, szoktunk a barátokkal lövöldözni (dobozokra, nem emberre), de volt olyan, hogy jól jött ön- és társvédelemre is XD
Kis taknyos kölykök (vagy két fejjel kisebbek, mint mi) hárman ott keménykedtek, én akkor értem oda, láttam, hogy jött a két barátom a hídtól, mondták hogy a híd alatt a patak jegén ott vannak a cigányok, amúgy nem féltek, csak nem akartak verekedni. Aztán, amikor olyan 100 méterre voltunk a hídtól, beszélgettünk, én biciklivel voltam, ők gyalog, akkor mászott ki az egyik kölyök a híd alól, beszólt egyből, hogy a......, egyik barátomat ha felidegesítik, akkor szét tud verni mindent, vissza is szólt, hogy "na gyere hogy a ..." Aztán már elindult felé, visszább is ment a kis taknyos meg kijöttek még ketten a híd alól, de ugyanúgy anyázott, de mi nem akartunk verekedni, odamentünk a barátom háza elé, ott laknak, de már felidegesítettek minket, mi is visszaszóltunk, aztán mondja a barátom "háromra fussunk feléjük". Aztán megindultunk, de azok a kis nyomorékok úgy szaladtak, hogy öröm volt nézni. De azért még anyáztak közben is. Szóval ez van.
Na ilyenkor használtam a csúzlit is :D
Jó kis kompakt "fegyver", nagyon pontosan tudok vele lőni, 20 méterről eltalálok vele egy ásványvizes üveget.
Van légpuska is XD na jó, csak vicc.
Meddig fusson?
Ez a MI HAZÁNK, nem tudunk hova menni!
Sajnos szembe kell szállni.
Keress másokat, akiknek szintén van velük problémájuk.
Biztos vannak idősebbek, esetleg Gárdisták, HVIM-esek.
Összefogás, és ki kell őket űzni!
Nem akarok tippet adni, de ha a putrisor leég, odébb állnak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!