Hogy van az hogy egyik faluba adnak mindenkinek aki rászoruló baromfit és takarmányt. De nálunk csak a Kisebbség (cigányok) kapnak? Miért? Mi magyarok nem lehetünk rászorulva?
Most nagyon felkapták a cigányokat. Mutogassák őket a tv-ben, hogy milyen szegények. Bezzeg a szegény körülmények között élő magyarokat alig mutatják. Most volt a tv-ben, hogy filmet csináltak a cigánygyilkosokról. Amikor a cigány öli meg az idős embert 500 ft-ért, meg betör, arról miért nem csinálnak filmet?
A másik dolog: Segélyt kapok. (Ilyen világban élünk). Most csak a nagycsaládosokat hívták be közmunkára, vagyis az mind cigány volt. Magyarokat egyet sem láttam közöttük). Miért? A magyaroknak nincs szüksége a pénzre, vagy ők nem nagycsaládosok?
Annyira elvagyok keseredve!!!
Nem sajnálom én tőlük ,hogy kapnak.De jól esne ha kicsit nekem is könnyebb lenne.Így is úgy is előteremtem én a baromfit meg a többit.De nem mind1 hogy miből kell kigazdálkodnom.....
Itt vagyunk 2 kisgyerekkel.Semmi segítséget nem kapunk.Mert a párom tisztességesen dolgozik.Ez szomorú!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!