Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért van ez a helyzet? [lent]

Miért van ez a helyzet? [lent]

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, fiú, és mióra középiskolába járok azóta elég rossz az életem.. Tanulás, jó mondjuk az rajtam múlik, azon ha akarok tudok javítani. Általánosban mindíg 5-ös voltam, volt 1-2 4-es, de az semmi.. mostmeg örülök a 4-esnek. Azthittem, hogy az új emberek, akikkel körül leszek véve, normálisak lesznek, lesznek barátaim, barátnő stb..

Ennek pont az ellenkezője, folyamatosan bármit teszek, akárhogy öltözködöm, ahogyan a hajamat hordom, mindíg nevetséges, vagy kigúnyolnak érte, ha nevetnek a poénjaimon akkor nem úgy állítanak be, hogy dejófej, hanem ezde balf**z.. pedig majdnem szakadnak rajta. Apukám már nem él, és nem is mondtam el ezt nekik, nem szeretem, ha sajnálnak, és szerintem nem is fogom, akinek meg elmondtam az kb annyira emlékszik rá, hogy mondtam neki, 1-ik fülén be másikon ki. Folyamatos anyázás, ami nálam nem megszokott, mivel én szeretem az Anyámat..

Egyszer a hajam miatt csesztetnek, hogy miért nem vágatod le, meg de lenyírnám neked, stb stb, pedig nem is hosszú.. csak a frufru-m ér szemöldökig. ha nagy rám valami, póló, kabát stb akkor az a baj, ha nem szólok vissza valamilyen beszólásért akkor pff kis p*cs vagyok.

Valamikor meg régebben dobáltak kis papír galacsinokkal a cig.k a buszon, pedig nem is ismerem őket. ha kajám van suliba, az jó, akkor nagy spanok leszünk azzal aki kéri, de utánna megy ahogy volt tovább.. Én nem értem, én ha látok valamilyen embert, akit bántanak, kikezdenek vele, csúfolják , egyből megsajnálom, akkor engem miért b*sztatnak??? pedig semmit nem ártottam, csak haverkodni akartam az új osztálytársaimmal, most meg ezvan. Fiúk 12-en vagyunk, abból 1-et sem képzelek el barátomnak, mert mindegyik ugyanolyan, hogy hétvégén beb*sznak, Igaz ez is lehet baj, hogy én még sosem voltam berugva, mikor majdnem mindenki csak én nem az osztályban. Pedig nem tanulok hüly* iskolában. (elvileg) nem tudok mit kitalálni, hogy változzon a helyzet, van amikor egyáltalán nincs életkedvem, inkább suliba is minthogy beszélgessek, tanulok, vagy előre csinálok házit stb.

meg van úgy hogy nem is nagyon beszélgetek, és akkor mi a baj? 1-2 fiú elbeszélget velem, ha nincs ott a haverja, de ha megjön akkor azvan hogy, ha nincs ló jó a szamár is...

ezt is szoktam érezni , hogy selejt vagyok. :S

Semmi oka nincs arra is , hogy úgy szólítson meg oszt. társam: he buz*i, van kajád? Miből veszi, hogy bu*i vagyok?.. Nem értem:D

Ezért inkább neten beszélgetek másokkal, vagy online játszok, stb. Ott legalább tisztelnek.

Szóval min kellene változtatnom? Vagy mit tegyek?:S

bocs helyesírásért, meg a hibákért, szóljatok , ha valamit nem értettetek, csak siettem.

2012. márc. 19. 20:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ez részben miattad van, mert nem tudsz alkalmazkodni, részben meg az osztályrtársaid miatt. Régen én sem tudtam, pedig ennyire nem volt durva a helyzet. Merre laksz?
2012. márc. 19. 20:14
 2/20 A kérdező kommentje:
kelet felé.. :S
2012. márc. 19. 20:15
 3/20 anonim ***** válasza:
tudom hülye kérdés de hogy hívnak?
2012. márc. 19. 20:36
 4/20 anonim válasza:
Nem tudom milyen érzés, de biztos rossz. Szerintem semmi okuk sincs, hogy csesztessenek, sőt az ilyeneket mindig úgy leoltom, hogy mennek az anyjukhoz zokogni.:D Persze velem ezt nem csinálják, de lehet, hogy neked kéne alkalmazkodnod, hiszen ők se lettek 1 nap alatt haverok, vagy tévedek?:)
2012. márc. 19. 20:39
 5/20 A kérdező kommentje:
István vagyok.. am hiába próbálkozok, fél éve..
2012. márc. 19. 20:40
 6/20 anonim válasza:
És ez már végleges, hogy nem szeretnek?
2012. márc. 19. 20:46
 7/20 anonim válasza:
Hogy néznek ki? Ha a kinézeteddel csúfolnak, akkor szólj be nekik, hogy néztél már tükörbe.... Tudod ezek a tipikus beszólások.:)
2012. márc. 19. 20:47
 8/20 A kérdező kommentje:
hát nem kövér, de nem is vékony 1-2 fiú, másik nagyképű köcs*g, és a többi is annak képzeli magát miatta, 1-ik fb-zik egész nap, másik meg csajozik..
2012. márc. 19. 20:52
 9/20 A kérdező kommentje:
amúgy mindíg ugyanez van, nem akar változni a helyzet, bármit tettem eddig.
2012. márc. 19. 20:52
 10/20 anonim válasza:
Hova kerültél?:D
2012. márc. 19. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!