Szerintetek mennyire gáz a helyzet?
Tényleg menj el szabira!
Lehet hogy egy picit túlhajszolod magad.Ha meg nem akkor lehet hogy túl kéne hajszolnod magad :)
Én is magamba beszélek(de csak belülről )sosem mondom ki :)
Meghát a párod elött figyelj jobban oda.
Ez nem skrizo szerintem
[link] nézd meg ,bajod nem lehet belőle.
Ha miközben is történik, tudod, hogy azok nem valódiak, akkor semmi gond, csak önuralmon múlik, és abbahagyhatod. Ha nem mindig tudod eldönteni, mi a valóság, akkor fodulj szakemberhez, erről nem kell tudnia senkinek.
Egyébként nem vagy skizofrén, mert egy skizofrén betegben saját magát diaknosztizálva sosem merül fel kétsége az épelméjűségéről.
Én is szoktam magamban beszélni, persze nem hangosan, és nem állandóan. Elvégre én vagyok magamnak a legmegértőbb társasága. Ezt morfondírozásnak is hívják.
TV-vel nem beszélek, mert nem nézem. De amúgy van, hogy odaszólok magamban valamihez, bár tudom, hogy nem fog válaszolni.
Ha viszont ezen a szinten túl vagy, hangosan beszélsz magadban, sőt vitatkozol, vagy olyanokat képzelsz be, hogy az ufók lézerezik az agyadat, akkor dilidoki de gyorsan.
még tanulok...
amuugy. az UFOkat isszoktam várni az ablakba...
Ha hiszel az ufókban az a te dolgod!tartsad magadban mert sok embert ezért hülyének néznek!És felesleges várnod az azonosítatlan repülő tárgyakat mert marha sokan vagyunk és elég kicsi az esélye annak hogy pont Veled veszik fel a kapcsolatot,ha netán tényleg jönnek majd.
Azért soha nem árt ha van egy szakember akivel kitárgyalod a problémákat.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!