Nincs barátnőm. Miért? 15/f

:D így járnak a jófiúk.
ne aggódj, nem fogsz egyedül maradni, csak előtte valamelyik bunkó csinál neki gyereket, te meg majd felneveled. :D

Nyugi, én is ilyen vagyok, csak 17éves, és kicsit túlnőtt minden szempontból. ~50 barátomból 40 lány. Már lassan jobban tudom mint a lányok, hogy kell hajat festeni, melyik rúzs milyen, hogy esik ha egy pasi dob, stb, stb...
Mindezt nem azért, mert transzvesztita vagyok, hanem mert velem beszélnek meg mindent. :D

"van elég lány barátom"
Adhatnál egyet, mert nekem még csak az sincs. :P

Versek? Minden lánynak csak egy fiú kell, aki szereti és kedves vele. Egy fiú, akinek elmondhatja a problémáit és a fiú meghallgatja és megérti. Minden lány ezt mondja és ez hülyeség. A versírás is hülyeség+gay. Verset akkor írj, ha valami frappáns dolgot találsz ki, mert ha valamit az érzésekről írsz, vagy ilyesmi az gay. Csak azért segítek neked, mert aránylag értelmes srácnak nézel ki. Tudsz vesszőket használni meg egy csomó értelmiségi stuffot.
Itt egy kép arról, hogy hogy működnek a kapcsolatok:
Te, kedves barátom, jelenleg a "nice guy" kategóriába esel, aki itt bizony nem jár jól.
Nem kell a lányokkal törődni, meghallgatni őket.
Felteszem tudsz angolul, ha nem, akkor mégse vagy értelmes, és nem is érvényes, amit mondok, tehát abba is hagyhatod az olvasást.
Szóval, ha egy lány a problémáiról akar beszélni, akkor te mond azt, hogy shut up, bitch I'm, doing science and shit, vagy valami ilyesmit. Ekkor lány - talán nem rögtön, de később mindenképpen - azt fogja gondolni, hogy te ezzel a kijelentéssel 27%-kal attraktívabb lettél számára. Rontja még az esélyeidet a már említett az átlagosnál magasabb szellemi kapacitásod. A legtöbb lánynak idióta pasi kell, aki mindenkivel verekedni akar a diszkóban.
Kicsit komolyabbra fordítva a szót, legyél domináns, mutasd meg, hogy te okosabb, jobb vagy másoknál és náluk. Persze maradj udvarias, de csak ha azt a helyzet megkívánja. Hiba túl kedvesnek lenni és mindent megtenni egy lányért. Még egyszer mondom, ne írj verseket. Nem vagy tehetséges. A versíráshoz nem kell tehetség, verset bárki írhat.
Tetszett egy lány,
Nagyon szerettem őt.
Tévedtem t'án,
Mikor én egyszer főtt
kukoricát ettem délelőtt?
No, én ezt kb. 25 másodperc alatt írtam, és nem is lett sok értelme, de legalább nem lett gay. Lehet ennél szebb, pátoszos verset is írni, de az szerintem már 100-150 éve nem menő.
Bunkó ne legyél, bár az nagy előny, de mégse ajánlom. Soha ne ijedj meg semmitől, mutasd, hogy kemény vagy, bármit meg tudsz tenni, ne mutasd ki, hogy tetszik egy lány, csak ha már egyértelmű, hogy szeretne tőled valamit. Ha kapható vagy, akkor nincs semmi kihívás benned, és már nem is vagy érdekes. A lényeg ennyi. És még egy fontos dolog: Ne írj több verset!
Üdv: Anon
ui. Ne írj több verset! Ja, még most olvastam. Ne legyél érzékeny. Ha mégis az vagy - ami gay -, akkor se mutasd ki. És még valami: Ne írj verseket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!