Máshogy működne az "örömközpontom", vagy ez miért van, más is van így ezzel?
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy akárhányszor valami mások szerint szörnyű dologról hallok, olvasok (pl. tömeggyilkosság, baleset, stb.) már-már eufórikus érzés tölt el, soha nem érzek ilyet, semmi mással kapcsolatban. Ha valami jót hallok aminek mások örülni szoktak (pl. valaki milyen boldog, új barát/barátnő, felvették egyetemre, vagy bármi aminek örül) az hidegen hagy. Gratulálok és ennyi. Amúgy rendben van az életem, nincsenek problémáim, tehát nem arról van szó, ha nekem rossz mindenkinek legyen rossz. (: Mi lehet az oka? (Nem azért mert zavarna, csak hát az ember kíváncsi.)2012. márc. 16. 17:02
1/3 anonim válasza:
Hát, szerintem nem jó, ha a negatív történések okoznak örömet de isten tudja, lehet te vagy a kivétel, aki ezzel fordítva van. Amúgy hány éves vagy?
2/3 A kérdező kommentje:
20 vagyok. De miért nem jó? Nekem semmilyen negatív hatással nincs az életemre. Viszont nem ez a normális ugye, az emberek általában nem így "működnek", szóval kíváncsi vagyok, nálam ez miért van így. Szoktam ugyan hasonló kérdéseket olvasni itt, de azokat általában ilyen mindenkire mérges, "utálokmindenkit" típusú tinédzserek teszik fel.. Azért írtam, hogy nálam semmi ilyesmi probléma nem áll fent, nem utálok senkit, nem vagyok mérges vagy frusztrált, semmi.
2012. márc. 16. 19:29
3/3 anonim válasza:
Egyébként én sem vagyok normális, ha ez vigasztal. Különben sem lehet tudni,hogy mi a normális. Nagyon szűk ez a normális réteg. És egyébként is, honnan tudhatnánk ilyen kérdéseket, hogy ez miért van így? Jó lenne sok dologra választ kapni de sajnos ez nagyon nehézkes téma.
Az első valászoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!