Eddig mi volt a legjobb és legszebb pillanatotod az életben, és miért?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 13. 07:10
21/22 anonim válasza:
Én már írtam egy választ, de tudok mégegyet. Amikor a párom először mondta ki azt a szót, hogy "szeretlek". Akkor határtalanul boldog voltam, és azóta is az vagyok.
22/22 anonim válasza:
Nekem több van, nem tudok választani. Döntsétek el ti, nektek melyik a legszebb:)
1. amikor többévnyi sóvárgás és reménytelenség után újra egymásra találtunk az akkori nagy szerelmemmel, és megcsókolt, aztán utalt rá, hogy szeretne elvenni feleségül
2. amikor egy nagy példaképem (egy férfi) csak nekem énekelt és zongorázott, nekem meg folytak a könnyeim közben
3. amikor egy napon rádöbbentem, hogy nem vagyok többé az a nyakigláb, csúnyácska, pattanásos kis béka, hanem a tükörnek is elhittem, hogy egy büszke, vonzó NŐVÉ értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!