Melyik a legjobb, legszebb keverék kutyák?
nekem a németjuhász,berni pásztor és amstaff keverék tetszenek ha kertesházba fogok lakni akkor hasonló keverék ebeket szeretnék örökbe fogadni :)
és neked melyikek tetszenek?? :)
mi az hogy egyik sem?! ...
minden kutyának megvan a maga szépsége ;)
amúgy szerintem husky-németjuhász vagy a chorki, de egy mindenféle fajtából "összerakott" kutya is lehet nagyon szép és aranyos :)
lattam egyszer egy nemetjuhasz-husky kevereket hat azt mondom minden elismeresem!
GYONYORUUU VOLT <3<3
17:29-ES vagyok!!
Pont a tegnap akadtam erre a hiretesre !!
Nem tudom te hol laksz de ha keverek kutyat szeretnel, ez nagyon szep szerintem es meg ingyen is van.
Ha kozel laksz a tulajhoz megerne hazavidd!:D persze ha egyaltalan akarsz venni kutyat:D
Előző köszönöm,szépen de túl messze van van lakhelyemhez nekem keverék kutyát szeretnék,jelölt meg van.
Egyik válaszoló:nekem tetszik ezek keveréke:Tacsi,németjuhász,husky,bernipásztor,golde-labrador-beagle-vizsla,pointer,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!