Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Eddig mi volt a legjobb és...

Eddig mi volt a legjobb és legszebb pillanatotod az életben, és miért?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 13. 07:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A kislányom megszületése volt a legszebb pillanat az életemben. Határtalan erő és boldogság áradt szét bennem.

Feledhetetlen élmény.

2008. ápr. 25. 22:39
 12/22 anonim válasza:
100%
Nekem leirhatatlan érzés volt mikor megszületett a fiam és az elsö éjszakát otthon töltöttük hármasban.Ugy éreztem megkaptam az élettöl azt amire a legjobban vágytam.A CSALÁDOT.Ma már öt gyermekünk van.
2008. ápr. 28. 10:45
 13/22 anonim válasza:
100%
Amikor másfél év után sétálni mentem azzal a sráccal aki annyira tetszett nekem.Éjjel volt,megáltunk a lámpa alatt és,mint a filmekben megcsokolt.Olyan volt mint életem elsö csokja.
2008. ápr. 28. 10:53
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Amikor összejöttem a barátommal, és minden áldott nap vele voltam.

És azért, mert már 4 éve vártam arra az időre :)

2008. máj. 2. 13:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
azok apillanatok amikor lathatom a volt baratomat, o is akar velem lenni en is,de mindenki mas titlja,igy szakitaunk kellett...meg mindig szeretjuk egymast,es egy honapban 1x 2x talakozunk,de neki van b.noje...en megis orulok akarhanyszor latom,csodas pillanatok...de elerhetetlen a megvalositasa
2008. máj. 18. 00:18
 16/22 anonim ***** válasza:
Mások őszinte szeretetét érezni,(családom, Legjobbom, és a Kedvesem) illetve mikor valakinek olyan meglepetést okozok, hogy a meghatódik, könnyezni kezd.Azok, olyan őszinte pillanatok,mintha megnyílna egy pillanatra az illető lelke.Nekem ezek a pillanatok a fontosak jelenleg.
2008. máj. 19. 11:20
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Amikor beleültem az első Porschémba. Használtautó volt, de nagyon vágytam rá éveken át.
2008. jún. 6. 20:34
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Jelentéktelen olyan szempontból, hogy a teljes életemet nem határozta meg, de ha azt a szót hallom, hogy "öröm", ez jut eszembe:

Az országos elsősegélynyújtó verseny Zánkán megrendezett döntője, és abból is az eredményhirdetés. 600 ember egy teremben, felszabadult volt mindenki, félelemmel vegyes izgalommal vártuk az eredményhirdetés kezdetét, közben zene szólt. 600-800 vöröskeresztes zászló lobogott a padok felett, a hosszú padsorokban "hullámoztak" az emberek, az egész társaságot átjárta a Vöröskereszt szellemisége és mindenki "jó barátja" volt a másiknak. Örültünk egymás sikerének, és másfél órán át tapsoltunk az elsőtől az utolsóig mindenkinek. Amikor kivonultunk az ötödik helyezésért járó díjat átvenni, és a nézőtérről az egyik általános iskolás csapat az iskolánk nevét skandálta... :) Boldogok voltunk mind a hatan. És osztoztunk az első helyezett örömében is, és felszabadultan énekeltük a "We are the champions"-t. :) Vibrált a szeretet a levegőben. Hát azt hiszem, ez volt életem egyik legszebb napja...

2008. jún. 27. 23:15
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Jaj igen, és még egy eszembe jutott! Negyedik év végén a szerenád a matektanárunknál, aki egy nagyon szigorú, tekintélyes férfiember, de mindig is tudtuk, hogy mélyen vajból van a szíve. Megtanultuk neki a kedvenc magyar nótáját, elénekeltük és csak annyit mondott, hogy "Van lelkierőtök", de ez akkor sokunk számára többet mondott mindennél... :)
2008. jún. 28. 00:17
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak többet tudok felsorolni,nem egyet.

Az első éjszaka (ami 5 volt igazából) a feleségemmel (aki persze még nem volt a feleségem), a boldogító igen kimondása, a nászéjszaka egy kastélyszálló hatalmas szobájában, mikor megtudtam, hogy gyermeket váruk, a kislányom köldökzsinórjának átvágása...

Huh most látom csak, milyen sok szép pillanat volt az életemben. :-) Már most megérte! :-)

2008. júl. 8. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!