Hogyan kell kihasználni valakit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 21:31
1/6 anonim válasza:
Hát attól függ miért akarod kihasználni. De egyébként nem nehéz. Általában nekem akkor sem veszik észre, hogy kihasználtam őket, ha már sokadszor fordul elő. Ez persze nem jelenti, hogy mindenkit kihasználok, csak néhány embert.
2/6 cathilina válasza:
Nem túl bonyolult. Ha lány vagy, találj egy lúzert (onnan ismered meg, hogy azt kérdezgeti, hogy miért csak a bunkóknak van barátnője) aki fizet neked mindent ha úgy csinálsz, mintha tetszene neked. Persze ha ezt megteszed, egy utolsó féreg leszel.
3/6 A kérdező kommentje:
egy konkrét valakiről van szó
2012. márc. 15. 22:47
4/6 anonim válasza:
de ha írnál vmi személyleírást akkor talán segíteni is tudnánk
illetve nem tudjunk hogy jogosan akarod e kihasználni ,vagy alapból egy személt alak vagy
mi a célod vele hogy kihasználd? miért akarod kihasználni?
5/6 A kérdező kommentje:
attól tartok, szemét alak leszek, mert csak azért akarom kihasználni az illetőt, hogy ne csak mindig engem használjanak ki. amúgy az illető fiú és 15 éves
2012. márc. 16. 21:52
6/6 anonim válasza:
Ezt gyorsan abba kellene hagyni.
És a kapcsolatot is azzal, aki kihasznál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!