Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne az agyunknak...

Hogyan lehetne az agyunknak minél nagyobb százalékát kihasználni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 28. 12:59
 1/8 anonim ***** válasza:
4%
Mire használni? Mihez használni? És miért vagy benne biztos hogy nem használjuk ki az egészet?
2009. szept. 28. 13:17
 2/8 anonim válasza:
27%
ezt hogy érted? kifejtenéd?
2009. szept. 28. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
48%
LSD-vel lehet érezni, hogy most legalább dupla annyit használsz az agyadból, mint egyébként. százalékokkal nem érdemes méregetni, csak több.
2009. szept. 28. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
agykontrollal (nekem sikerült!)
2009. szept. 28. 17:29
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

És most akkor fejben összeadsz 9 darab 7 számjegyű számot, vagy profi hacker lettél vagy oda tudod magad elé haluzni michael jacksont, előttem szóló? Vagy miben lettél jobb mint mások??

jesszusom...

2009. szept. 28. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
drága utolsó! nem természet feletti képességekről volt szó. fejben csak 5 számjegyű számokat tudok összeadni, képzeld! nem haluzolok (bármit is jelentsen) bárkit is magam elé. csupán több infó marad meg a fejemben és széles körű ismereteim vannak. az érzékeim (látás, hallás) is erősödtek. nem repülni tanultam meg!
2009. szept. 28. 19:01
 7/8 A kérdező kommentje:

Ömm... hány darab 5 jegyű számot tudsz egyszerre összeadni? :$ Mert az nekem is megy agykontroll nélkül is...

(Egyismerősöm bekattanásába jelentős szerepet játszott az agykontoroll egyébként... (Legalább) nem érdemes akárkinek ajánlgatni tehát. )

2010. jan. 23. 20:42
 8/8 anonim ***** válasza:
az agyad kb 100%át használod, attól függetlenül, h nem mindet gondolkozásra. vagy szerinted pl a légzésed, a végtagjaid mozgatását, vagy bármi mást a testedben mi irányítja? vagy azok csak vannak? :D
2015. nov. 11. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!