a tavalyi nyaram vhogy jobb volt... most ilyen itthon ülős, néha buli vagy ide-oda de semmi különös
ebbe az utolsó egy hétbe szeretném viszont megcsinálni amit egész nyáron tervezgettem, szal úgy néz ki mozgalmas hetem lesz :DD
2011. aug. 21. 15:46
2/11 anonim válasza:
Semmi sem alakult úgy. A nyárra is kiterjedt a nyomott, depresszív hangulat. Ez már a 2. ilyen. Elhatározom, hogy most végre meglesz, végre foghatom egy lány kezét, miközben nézzük a naplementét, végre jól fogom érezni magam... de nem jött össze.
2011. aug. 21. 15:49
3/11 anonim válasza:
Végig angolt tanultam, és még mindig tanulok :D :$$ De voltam angliában, ami nagyon nagy élmény volt, így hát úgy érzem, tartalmasan telt. De még nincs vége! :))
15/L
2011. aug. 21. 15:50
4/11 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem,mert sajnos Nekem sem sikerült kihasználnom,most meg sír a fejem! :(
Nem hiszek már abban sem,hogy a jövőhéten bepótolhatok mindent,amúgy is,magam alatt vagyok,nincs kedvem semmihez száz szó,mint 1 reménytelen vagyok...
De,Nektek köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 21. 15:59
5/11 anonim válasza:
hát nekünk úgy lett volna,h augusztus 10-én megyünk el Ausztriába,ahol még sosem volt,meg onnan Pozsonyba,Bécsbe.10 nap lett volna,már alig vártam,h mennyünk. 1 nappal indulás előtt meghalt a nagymamám.És tesóm szülinapja is pont aznap volt.Anyukám lemondta az utat,a temetés 1 hét múlva volt,így nem mentünk sehova.
Én angol magántanárhoz jártam/járok , mert készülök a nyelvvizsgára.Úgyhogy jóformán tanulok,meg néha hétvégéken elmegyünk 1 napos kirándulásra(tegnap pl. Szlovákiába mentünk),de amúgy ennyi.Barátaimmal ritkán tudok találkozni az angol miatt.
2011. aug. 21. 16:12
6/11 anonim válasza:
Én a jogsit terveztem letenni, ami sikerült is(minden elsőre), de most jöttem, rá, hogy már csak 2 hét van a szünetből. Néha-Néha találkoztam a barátnőimmel, nem mentem sehova se bulizni, se koncertre. Most fogok technikusiba menni, ami már könnyebb lesz, mint az érettségi előtti év. Ebbe a 2 hétbe meg nem tudom mit csinálok.
18/l
2011. aug. 21. 16:48
7/11 anonim válasza:
Én angolt tanultam, de végül nem mentem nyelvvizsgázni, utána nyaraltam horvátba, meg itthon napoztam, buliztam, barátnőimmel voltam, megismerkedtem néhány jó pasival, de nem jöttem össze senkivel és most semmit nem kell még csinálnom 1 hétig szóval mondhatnátok valami izgi programot!!
2011. aug. 21. 17:09
8/11 anonim válasza:
Hát ez a nyaram nem úgy alakult mint szerettem volna, de már készülök a következőre :). Megállásnélkül melóztam, de meg is lett az eredménye mert megvettem a második kocsimat, de viszont ez végett kimaradtam elég sok mindenből, de nem bántam meg. De nem baj :) majd jövőre :) 20f
2011. aug. 21. 17:46
9/11 anonim válasza:
Sehogy, egész végig azt vártam hogy befejeződjön. Utálom nyarat. Mondjuk legalább volt időm tervezgetni, hogy használom majd ki az összes többi időt ami nem nyár. :) Szerencsére nem volt sok kánikula és gyorsan eltelt.
2011. aug. 21. 18:00
10/11 anonim válasza:
Úgy terveztem itthon leszek végig és nem csinálok az égvilágon semmit. Pont a terveim szerint alakult az egész, bár néha csináltam is valamit! :D De jól éreztem magam, pihentem végig, meg csináltam amihez épp kedvem volt, elintéztem a jövő évemet hogy mit csinálok majd, és kb ennyi. Szóval egész jó kis nyár volt ez.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!