Soha életembe nem volt még párkapcsolatom akkor már nem is lehet (akárhogy is próbálkozok)?
30/F
Már 20 évesen is késő volt nekem azt mondták. És azt is ha 20 évesen nem sikerül akkor már pár nélkül maradok egy életen át.
Amikor már 21 éves voltam elhitették velem próbálkozzak nyugodtan úgysem fog sikerülni.
30 évesen az idén udvaroltam egy hozzám való kedves lánnyal. Az elején minden jól ment és rugalmasan. Amikor megkérdezte hány éves vagyok mondtam hogy 30 és utána jött a kérdés hogy szűz vagyok-e. Mivel kedves volt és nagyon aranyos megmertem mondani az igazat. És miután megmondtam hogy még szűz vagyok méregbe gurult és elzavart a p.csába, hogy ő nem égeti magát ilyen b.lf.szokkal.
Szóval ennyit a nőkről. És nem is nézett ki úgy mint egy ribi.
Szerintem még nincs veszve igazán a dolog! 10 év múlva már inkább :S Csak próbálkozz, ne add fel. Sikerülni fog biztosan.
Attól meg, hogy ez ilyen gyökér volt még jó, hogy most derült ki és nem amikor már teljesen belezúgtál.
Én 23 éves vagyok és kb. ugyanezzel a problémával. Már nehéz elképzelnem, hogy a jövőben bármi is meg fog változni ez ügyben. Egyébként milyen típusú ember vagy?
Introvertált? Vagy ez inkább csak a nőkkel való kapcsolataidban nyilvánul meg? Érdeklődésed, hobbid?
Nekem eddig semmilyen kapcsolatom nem volt fiúkkal, Semmmilyen!
21 L
Hát én majdnem smároltam tavaly nyáron egy sráccal. Ez volt életem első "kapcsolata". Nem vagy egyedül.. bár nekem azért nincs, mert amikor észre veszem, h vkinek felkeltettem az érdeklődését, akkor mindig a seggembe húzoma fejem és befordulok. :/ vagy észre sem veszem, h próbál közeledni felém :S
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!