Lesz egyáltalán párkapcsolatom?
középiskolűba járok, nincsenek barátaim mert eléggé csendes tipus vagyok, néha elszoktam beszélgetni emberekkel, de ennyi..
és általában a legtöbb ember ugy ismerkedik meg a párjával hogy elmegy szórakozni a barátaival..akik nekem nincsenek
igy hogyan ismerkedhetnék?
ha meg mondjuk anyával megyek vásárolni meg ilyenek ott nemmernének leszólitani, máshova meg nemnagyon járok
A netes társkereséssel nem próbálkoztál még? Ismerek olyanokat, akik ott ismerkedtek meg és azóta házasok, gyerekkel.
Egy próbát megér, ismerkedsz, randira hívod aki tetszik :)
azt még nem szeretnék
ha nagyon nem jön össze "élőben" csak akkor..
lány vagyok:D
elszoktam vinni a kuytámt sétáltatni a parkba de ott nincsenek fiuk, balatonpartra is szoktam de nemolyan jó egyedül sétálgatni, azért még próbálkozok
Ne haragudj, nem tudom miért egyből fiúra gondoltam.
HA majd továbbtanulsz vagy dolgozni fogsz akkor ott máris több emberrel kerülsz majd kapcsolatba, és ott akár össze is tudsz ismerkedni kedves pasikkal.
Még bőven nem vagy elkésve semmiről, szóval ezen még korai görcsölnöd, nyugalom, biztosan lesz párkapcsolatod ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!