Párkapcsolatom alatt/miatt elveszítettem a barátaim, mit tegyek?
Attol, hogy parod van, nem muszaly mindig-mindenhova vele menni.
Csinald ugy, hogy idonkent legyen egy baratnos napod.
Mi a baratnoimmel minden heten beiktattunk egy ilyen napot, es egesz jol mukodik ;)
32/N
Hmmm, jó ötlet :)
Talán már az alkalmat is megtaláltam, amikor ideális lenne :)
Nem kellett volna elhanyagolni a barátaidat amiatt, hogy lett pasid... gondolj bele, hogy ez nekik nem eshetett túl jól :S (azért tudom, mert engem is elhanyagolt a legjobbnak hitt barátnőm)
Most ha újra akarod kezdeni, akkor amikor velük találkozol, ne vidd a barátodat, mert ők rád kíváncsiak, nem rá és minden héten egy nap legyen, amikor csak csajokkal van programod és ha szinglik, akkor ne a párkapcsolat szépségeiről beszélj velük, mert ahhoz nyilván nem tudnak hozzászólni ők és talán kicsit féltékenyek is (nem rosszból, csak ők is szeretnének barátot) és így nekik rossz érzés hallgatni. CSináljatok olyan programokat, mint régen. Sok sikert, remélem te még meg tudod menteni a barátságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!