Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Adtok választ? Nagyon fontos

Adtok választ? Nagyon fontos

Figyelt kérdés

A szüleimmel mindig osszeveszem.:(

Nagyon lusta vagyok az a baj mindig a földön hagyom a ruháimat pedig van ruhafogasom stb...(még miliárd lustaság) ja és még gépfüggõ is vagyok :(((((

Nem tudjátok hogy tudnék megjavulni ??????????nagyon fontos ( nekem)

lécci hasznos tanácsokat!

2012. márc. 13. 18:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a számítógépet vidd el valahova egy hétre és akkor hidd el majd a fogasra fog kerülni a ruha mert unalmadban össze fogsz pakolni
2012. márc. 13. 18:22
 2/7 anonim válasza:
100%
Nálam be válik ha azt a kifogást mondom hogy sokat kell tanulnom . ( de lehessen látni a jegyeken ). a gép függőség ellen csak azt tudom hogy foglald el magad valami más dologal amit ugyan úgy szeretsz csinálni.
2012. márc. 13. 18:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Tudom ez mibol all. A tesóm is egyfolytában gépezik. Emiatt, meg sok lustságért is sokszor összevesnek, amit elég nehéz elviselni, nekem, mint kosebb testvér... :(..
2012. márc. 13. 18:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Ezt megkell beszelni, tehat megoldas, hogy megkered a szuleidet, hogy zarjak be a szobad ajtajat, igy nem latjak azt, ami zavarja oket pl., a masik, hogy megkerolteted magad es felakasztod a ruhaidat, mivel a vitaban a vesztes te lehetsz, amit tapasztalsz is. Ez fugg a szuloktol, de hasonlo gyermekem van, tehat az ajto zaras a megoldas, igy ha veletlen nyitva van, lesutom a szemem, hogy ne kapjak szivinfaktust, es gyorsan bezarom az ajtajat, mivel a szekrenyt felcserelte a foldre, s onnan oltozik! Mivel egyetemista, igy nem akarok az eletebe beleszolni,

neki ez megfelel, nekem is, de mar a parvalasztasnal kell majd odafigyelni, mivel nektek egy olyan tarsra lesz szuksegetek, akinek a hobbija a takaritas!

2012. márc. 13. 18:30
 5/7 A kérdező kommentje:

18:27!

mit jelent az hogy kosebb? szerintem kisebbet akartál írni de nem vagyok benne biztos

2012. márc. 13. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen kisebbet akartam :)
2012. márc. 20. 18:48
 7/7 anonim válasza:
Idomítsd be őket, hogy ne jöjjenek be a szobádba.
2012. márc. 29. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!