Titeket is idegesít ha tök jo választ adtok erre lepontozzák?
Én még nem léptem ezen túl :-) engem nagyon bosszant. Pedig nemigen szoktam hülyeségeket írni, csak arra válaszolok, amit valóban tudok, ismerek.
Az is bosszant, ha több hasonló válasz van és az egyik 100 %-os a másik mondjuk 85 %, pedig épp csak kicsit másképp van megfogalmazva.
Irigylem a problémáitokat. Én soha nem is szoktam nézni, nem is érdekel, az egyetlen fontos, hogy amit akarok, azt pontosan fogalmazzam meg. Legyen az politika vagy szőrtelenítés.
Pontozás? 100 elmebeteg megmondhatja a professzorról, hogy ő a hülye? Ugyan. Imádom a demokráciát - viccnek.
A pontozás nem is nekem szól - szerintem - hanem szociológiai felmérés. Hogy milyen országban élsz. Miért ne lehetnék én is valamiben kisebbség - amíg nem lőnek le, vagy nem kell belépni valamelyik pártba, addig jó.
És ha lepontoznak? A véleményed megváltozik? Mert akkor az nem is vélemény, hanem csak megfelelési kényszer.
Az igen, utolsók.... Gratulálok a határtalan humorérzékhez és a barokk körmondatokhoz hasonló filozofiais eszmecserékhez!
Itt tessék kamatoztatni a tudásukat, a társadalomnak nagy szüksége van rá:
épp ezzel kapcsolatban akartam kérdést feltenni de látom már megelőztek.
Szóval engem az idegesit ha a válasz anyagiakkal kapcsolatos és mivel nem vok csoró (bár gazdag se) egyből lepontoznak mert egy kicsivel jobban megy.
Miért ilyen qva irigyek az emberek????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!