Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket is idegesít ha tök jo...

Titeket is idegesít ha tök jo választ adtok erre lepontozzák?

Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 13:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem idegesít.Aki azt mondja,h nem,az csak marhára intelligensnek akar tűnni.
2009. nov. 20. 15:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem is zavar, mindig objektíven nézem a dolgokat, és helytálló válaszokat igyekszem írni. És választ a kérdésre, erre mindig csak lepontozást tapasztalok, hát köszi :(
2010. jún. 16. 13:58
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

vallásihoz is írtam...nagy hiba volt, pedig próbáltam objektívan írni a véleményem, mindkét félhez udvariasan, még írtam is, hogy le fognak pontozni, mert ez egy ilyen téma:D

Amúgy, aki csak pl. 23 %-ban hasznos válaszokat ad, azt se azalapján ítélem meg, hanem hogy hasznos-e a válasza vagy sem.:) épp azon vagyok kiakadva, hogy tegnap óta 71-ről 65-re csökkent a "hasznosságom" xD :D nem érdekel lázadok!! minden témában nyomulni fogok, ami érdekel,akármilyen necces is!!:D

19L

2010. júl. 25. 22:02
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez úgy működik, hogyha mást mondassz, mint a többség, le leszel pontozva. Valaki megfelelési kényszerrel küzd (vagy csak nem akarja, hogy romoljon a százaléka), ezért nem ír, valaki pedig lesz*rja, ha lepontozzák, és megmondja a véleményét.
2010. aug. 22. 14:34
 15/18 anonim ***** válasza:
Tudat alatt igen,de tudatosan nem! Na ez úgy van,hogy általában nem korrektül sokan szeirntem egy jól megfogalmazott kifejtős értékes de unszimpatikus tartalmú kommentet is lepontoznak,met ők nem értenek vele egyet,mert más az izlésük.Szeintem ez nem korrekt,mert nem szimpátia alapján kéne nagy zömében pontozni,hanem hogy mit mond,mia a tartalma,bemutat egy olyan szituációt is ,amivel sokan nem értenek egyet,de mégis tudható belőle hogy olyan is létezik.Ezt meg sokan nem tudják tolerálni.Kár. De jelentéktelen,mert ezek a pontozások nem fejezik ki sosem,azt hogy kinek van itt a legnagyobb igaza,mert nem egyenrangú szintűek ,nem standard alapúak a kérdések, zöme izlés függő.Ha épp több veled azonos izlésű nyomkurászik,akkor te vagy a világ legokosabbja, ha meg fordítva, és hiába értékes a komment alapból,akkor is lehetsz itt egy tök link tag. Nincs tehát a potnozásnak semmi igazságtalrtalma,ezáltal lényege sem.Egy szarul kitalált ömlesztett kédésáradat valami. De ettől függetlenül érdekes,hogy a szerencsecsillagom mikor ragyog fel,mikor hanyatlik, kb. ezt tükrözi a pontozás eredménye!!
2010. szept. 22. 06:37
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem van aki direkt így probál stratégiával forumuralomra tőrni,hogy akit tud,azt leránt a francba, pontügyileg,ezzel ő meg nyilván kedvezőbb pozícióba fog kerülni talán.
2010. szept. 22. 06:41
 17/18 anonim ***** válasza:
Engem is idegesit. Sőt! Bevezetném azt, hogy csakis a kérdés feltevője tudja pontozni a válaszokat. Az is idegesitő, hogy a legtöbben le...ák, hogy korrekt választ adtál, ha azzal őket megsérted, vagy nem azt kapták amire számitottak (pl: Szerinted hogy nézeki ki?). Továbbá kötelezővé tenném a válaszok értékelését, mert előfordul, hogy jó, használható dolgot irtál, és ezzel a kérdező is tisztában van, de elfelejt ráklikkelni a "hasznos"-ra. Egy sokkal egyszerűbb megoldás lenne, likvidálni az egész pontrendszert, úgyis könnyedén fellehet mérni a válaszoló értelmi szintjét pár sor után.
2010. okt. 10. 17:04
 18/18 anonim ***** válasza:

07-25 22:02-es vagyok

Múltkor lepontoztak, mert 46kg/161 cm vagyok, és épp nem éreztem magam boldognak!:D Erre még elszomorítottak a leértékeléssel is!:'( Jó csak viccelek, de akkor is, mi van már?:D

2010. okt. 14. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!