Ez hogy lehet? (lent)
Figyelt kérdés
(16 éves lány vagyok) Van olyan, amikor beleszeretek valakinek az arcába, első látásra, de csak nőknek az arcába. Szerintem nagyon érdekes, de kíváncsi vagyok, hogy miért, és miért pont az ő arcukba. Próbáltam kitalálni, hogy mi lehet bennük a közös, de fogalmam sincs. Ja igen, és onnantól kezdve rajongok értük.
Van még, akivel történnek ilyenek?
írok példákat is:
Julija Timosenko: [link]
Sandra Maria Schlegel: http://www.youtube.com/watch?v=iCYKppBvHsc
rajtuk kívül mások is vannak, pl. 1-2 tanár, + más ismerősök/ismeretlenek, de bővül a lista.
2012. márc. 11. 14:21
1/2 anonim válasza:
ideéált vagy példaképet keresel, akire felnézhetsz, vagy hasonlitani akarsz szerintem. lehet nem érzed magad tul boldognak, vagy alulértékeled magad. találj valami elfoglaltságot amiből sikerélmények adódhatnak később, és foglald le magad.
2/2 A kérdező kommentje:
pár éve a Kossuth rádióban volt egy beszélgetés valami hasonlóról, de sajnos nem tudtam végighallgatni. Olyasmiről beszéltek, hogy vannak emberek, akik egyedül érzik magukat vagy kiközösítik őket, ezért keresnek maguknak példaképeket(?). Lehet, hogy velem is valami hasonló történt?
2012. márc. 14. 17:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!