Miért nem vagyok jó pasi?
a magabiztosságon múlik minden... ha úgy mész oda hogy bocsánat őőő izé tudod....
akár lehetsz egy féri fehérnemű modell akkor is el leszel küldve...
ha magabiztos vagy, olyan a kisugárzásod olyan életet szimbolizálsz ami vobnzó a nőnek, akármilyen csúnya vagy vagy akárhogy nézel ki tetszeni fog neki...
pl ha a lánynak egy kreatív művész vonzó, akkor lehetsz te csóró, kis fizetésű szabadúszó művész de a kreativitásod vonzó lesz neki.... és akkor ha te egy jól menő managgerként mész oda le se fog szarni....
amúgy meg pasi vagy,miért nem küldesz képet? neked nincs mitől félned,h fúú meglát a volt pasid,vagy vmi köcs*g visszaél vele,vagy ilyenek,mert hát neked volt csajod se nagyon van elmondásod alapján,meg hát a pasikkal nagyon nem lehet így visszaélni. ebből is látszik,h tutyimutyi vagy,hisz max csak nyernél azzal,ha feltennél egy képet magadról,mit veszíthetsz alapon....
amúgy hány éves vagy? mert nem túl összeszedettnek tűnsz,így nem lehetsz szerintem több 18-nál?!
Ne te menj oda a csajokhoz,mert az nem feltétlenül jó. Várj,figyelj,nézd a jeleket,és ha egy csaj azt akarja,hogy észrevedd,észre fogod venni,hogy azt szeretné,menj oda hozzá. Járj el baráti társasággal ide-oda,jön a nyár,menj el fesztiválokra,és majd a türelem rózsát terem. Nem kell minden jó csajt letámadni,az igazi úgyis akkor jön,amikor nem számítasz rá. Ennyit tudok ajánlani.
21L
:D:D:D:D
ahhhaa..én meg azt vallom,hogy aki jó pasi,az képen is az.
alapból nem vagy magabiztos,ha nem vallod magadról,hogy bármilyen formában jó pasi vagy.
na és mennyi idős vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!