Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem vagyok jó pasi?

Miért nem vagyok jó pasi?

Figyelt kérdés
Én annak tartom magam, boldog vagyok, mindig mosolygok. Mégis 8 szor próbálkoztam már szingli csajoknál és mind elküldött, pedig nem volt barátjuk. Akkor nem is vagyok jó pasi? Vagy szerintetek ez a 8 lány vesztett sokat azzal, hogy elküldött engem és nem látta meg bennem a jó pasit? Így fogjam fel. Képet nem küldök, mert én tudom magamról, hogy egész jó pasi vagyok, ha meg elhiszem magamról, akkor elvileg az is vagyok. Mert a magabiztosság a legfontosabb nem?
2012. márc. 11. 00:20
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
hülyeség a gazdagság, én tehetős vagyok, még sem jönnek a csajok, ha nem nézel ki jól akkor nem jönnek, a külső a legfontosabb, ha ez meg van akkor úgy kell csajoznod, hogy lemész egy diszkóba és a bárpultnak támaszkodsz:D
2012. márc. 11. 01:02
 12/27 A kérdező kommentje:
Szia. Hogy hívnak? Ide jársz a suliba? Milyen szakra? Mi a kedvenc ételed? Mit sportolsz? Szeretsz-e színházba járni stb.
2012. márc. 11. 01:04
 13/27 A kérdező kommentje:
De ha a külső a legfontosabb, akkor miért a legcsúnyább focistáknak is ultrabrutál jó csajuk van? Ez ellentmond. A pénz megszépít szerintem.
2012. márc. 11. 01:05
 14/27 A kérdező kommentje:
És hogy nézzek ki jól, ha lehet az arcom ronda. (szerintem nem). Ha gyúrok és izmos leszek, akkor jól fogok kinézni ha még jól is öltözködöm hozzá?
2012. márc. 11. 01:07
 15/27 anonim válasza:
Jól látod, kérdező. A mai bigék legtöbbje nagyon is anyagias, de mondjuk ezen nem is nagyon kell csodálkozni. Széles tömegek számára a jövő egy teljesen bizonytalan, ködös homály...
2012. márc. 11. 01:09
 16/27 A kérdező kommentje:
2012. márc. 11. 01:11
 17/27 anonim ***** válasza:

asztakur-va.

akkor nem csoda.

mi vagy te vallató tiszt?

max az elején kérdezz egyet,amivel nyitsz a többi meg olyan sztori legyen amivel sikerül felkelteni az érdeklődését.

ne faggasd,hanem kösd le a figyelmét.

az anyagias csajokat meg ki lehet szűrni könnyen.

ezt szokták kérdezni.

mit dolgozol?

mivel jöttél?

iszunk valamit?/meghívsz egy italra?

2012. márc. 11. 01:13
 18/27 anonim válasza:
#16: az a legtöbb csajnak már túl kigyúrt és nem jön be...
2012. márc. 11. 01:15
 19/27 A kérdező kommentje:
De az a képen az a csaja. Amúgy mivel kössem le, mivel szórakoztassam?
2012. márc. 11. 01:22
 20/27 anonim ***** válasza:

Ja, csak kedves vakegér kérdező, azt is vedd figyelembe, hogy míg a ronda vagy szép gazdagoknak "fullos bige" jár, milyen az a kapcsolat belülről! Egy igazi kapcsolat érzelmeken alapszik...

Ebből is látszik, hogy te is a külsőre mész, neked is olyan "fullos bige" kell, csöpög az irigység az írásodból, álszent vagy borzalmasan!

Erre már csak egy valamit tudok írni: ha sürgősen nem változtatsz magadon, egy épeszű lány se fog a közeledbe menni. Ezért nincs senkid. Talán egy szép napon megérted, ha nem, engem nem zavar, nem nekem nem lesz egy igazi kapcsolatom.

2012. márc. 11. 08:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!